Semesterfavoriten nummer 1

Jag känner nästan lite förakt när människor blir brända av solen. År 2016 och man fattar inte att man kommer bli bränd om man inte smörjer in sig ordentligt?

Men som alltid kommer karma ikapp ens elaka tankar. Igår sa Martin att Falu ringde och ville ha tillbaka sin färg. Vi hade varit på stranden under förmiddagen och jag smörjde mig sjukt noga med spf 50+. Det var lite svårt att komma åt på ryggen och Martin hade händerna fulla av sandslottsbygge med barnen så jag bad honom DUMT NOG INTE att tvätta av sig för att smörja mig där jag kanske inte kommit åt. Två timmar senare var jag ”ganska röd” ovanför bikinibandet. 

Men under tiden jag duschade svalt gick han och köpte den här åt mig och det var instant relief. Så värt 15,90 euro. Idag har ryggen ganska fin färg faktiskt. Fast jag överväger ändå att köpa en heltäckande UV-dräkt. Det är så hemskt att bränna sig, särskilt nu när man vet bättre. 

6 reaktioner till “Semesterfavoriten nummer 1”

  1. En tunn vit skjorta bara? Mitt universalknep, bränner mig aldrig genom skjortan men får ändå långsamt färg. Särskilt bra om man som jag har en en tendens att somna i solen…

  2. Smart tips med skjorta .. Jag använder Clarins spf 50 och bränner mig också ändå…. Drygt! Gillar min pappa men rött hår och fräknar är kanske inte bästa egenskaperna att ärva 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.