Sommarklippet

Mitt hår är extremt torrt. Jag tvättar det två gånger i veckan med bra schampo, låter det lufttorka, stylar sällan. Ändå är det som fnöske i topparna. Jag tror att det är de sista resterna av när en frisör ljusade upp längderna för mer än två år sen… ska aldrig mer ha blekmedel i håret för det tål det tydligen inte. 

Jaja, hur som helst. Nu blev jag sugen på att klippa mig, att det alltid ska komma så spontant och prompt ske helst samma dag? Jag och barnen gick in på första bästa salong i centrum och de hade en tid direkt. Perfekt! 

Före och efter: 

Ja ja, det är väl inte som om nån hade märkt skillnad på en decimeter hit eller dit. Men nu känns det i alla fall väldigt fräscht. 

5 reaktioner till “Sommarklippet”

  1. Superfint! Var hos en mycket bra frisör som informerade mig om att vissa salonger använder alldeles för starka grejer när de ljusar upp. Mina hårtoppar är som svinto.

  2. Snyggt!

    Har en kollega som jobbat som frisör tidigare, hon tvättar sitt hår enligt balsammetoden. Hon tycker att det funkar perfekt och är enkelt, ska tydligen vara bra om man har torrt hår.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.