Äntligen ny soffa

Vår soffa sjunger på sista versen (i alla avseenden) och i lördags när Arve var på kalas på Bounce gick vi på Stalands och Mio för att leta efter en ny. Hittade ingenting, dessutom hade Mio Kungens Kurva världens minsta avdelning för soffor?

Sen frågade jag om råd på instagram och fick så himla bra svar, som alltid. Det slutade med att vi åkte till söder och beställde en Bolia Scandinavia Remix (hörnsoffa, ”sex pers, 3 hörn 2” tror jag modellen heter) igår eftermiddag. De hade halva priset på den modellen (sista dagen idag) så vi tvingades ta beslut lite snabbt, vilket var bra för man kan ju hålla på hur länge som helst annars.

Jag hade tänkt mig en grå klädsel men vi enades om en mörkgrön. Att vi valde klädsel i tjugo minuter för en soffa vi ska ha i tio år minst känns lite nojigt, men jag tror det blir bra. Fick så himla fin service på Bolia söder, rekommenderar verkligen.

Här sitter jag i vår nya soffa och tänker på mitt nästa blogginlägg.

5 reaktioner till “Äntligen ny soffa”

 1. Haha sitter just i vår nya Bolia soffa sen 5dagar som tog oss cirka 5år att ”föda ur oss” och fatta ett beslut kring, känner mig supernöjd med alla punkter kring soffköpet o hoppas att den ska vara en evighet!
  Hoppas ni blir nöjda mer er soffa, jättefint val!
  Kram
  Annika

 2. Bra val! Har en knallröd Bolia Scandinavia som jag köpte för 9 år sedan, har fortf inte tröttnat.

 3. Åh nu blev jag också sugen på att byta ut vår sunkiga soffa! Men ettåringen får nog växa till sig lite till först…

  🙄

 4. Köpte vår senaste soffa på Mio. Sämst i kvalitet. Noppigt tyg och ursuttna dynor. Av två vuxna på kort tid. Har vänner som har samma… Vår förra Ikea höll fint i 15 år.
  Köpte mörkgrön fotölj även nyligen, älskar färgen!! Så bra val!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.