Hos ÖppetHusligheter

Förra veckan var jag på en jättefin frukost, i regi av Maria Soxbo/Husligheter.

Fotot ovan: Therese Wiberg/Wfoto.se.

Först fick vi lyssna till Johanna Hampf. Hon grundade sitt företag Pottery Jo 2011, ur en idé om att producera och importera porslin och keramik från världens alla hörn. Ni ser hennes porslin på nästan alla bilder nedan.

Sen berättade Cecilia Falk om ADD:wise, som handlar om att addera något extra till sin matlagning. Cecilia har också precis startat Svenska Ekoskafferiet. Därifrån kommer mixen till det där fina lingonbrödet jag bakade häromdagen. Jag är också tokig i deras lemonad.

På plats fanns också Jessica Frej som berättade om sin karriär, hittills. Så härlig person!

Jag och Juni ska börja laga mat tillsammans efter hennes YouTube-filmer, där alla recept är enkla. Tänkte börja med köttbullar.

Representerade var också nederländska Dutch Deluxes som gör bland annat skärbrädor. På den här skärbrädan ligger ett blåbärsbröd (finns som mix) och en prästost som var himmelsk. Ja, som ni ser var det en bra start på dagen.

2 reaktioner till “Hos ÖppetHusligheter”

  1. Så drömmig del i livet att ha ett arbete där man kan flexa och göra såna här saker man blir bjuden på. Och att orka och hinna gå på kulturella saker med barnen mitt i veckan. Goals!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.