Mysig belysning

Inlägg i samarbete med Philips

Varje gång vi varit på Clas Ohlson (ja det är ofta!) har Juni suktat efter en belysning hon sett på Tik Tok. En ljusslinga där man styr färg på ljuset med en app, från Philips Hue.

Ok kolla här:

Så här mysigt blev det i Junis fönster. Gillar särskilt att man kan anpassa ljuset från när hon ska sova till när hon gör läxor. Och hon älskar såklart att kunna ha olika färger.

Vi fick även med vanliga glödlampor som man kan styra på samma sätt. Arve har en i sin taklampa nu och är såklart också nöjd.

Själv vill jag ha slingor på bokhyllorna, på balkongen och ovanpå ett köksskåp. Känns extra viktigt med mysig belysning i år?

10 reaktioner till “Mysig belysning”

  1. Tjusigt!
    Vi har bara massa Hue lampor hemma som är rörelse etc styrda. (Ja min man är professionell IT nörd) Men det är kanon! Extra bra var när dottern va liten och man fick gå upp och mata på natten, då tändes det rött i taket så att ögonen inte vaknade. Nu har vi rödorange nattlampa i hennes rum så det är ”ljust” men inte störande. När klockan är gå upp så blir det grönt och hon vet att det är morgon. Så himla smidigt!

  2. Jag köpte ett gäng Hue-lampor till min mysbelysning förra året och jag älskar dem! ✨ Började med en i sovrummet och där använder jag funktionen ”Vakna” för att väckas långsamt med ljus istället för att vakna till mobilens larm – superskönt! Sen kompletterade jag med fler lampor allt eftersom. Trodde inte jag skulle bli så entusiastisk av lampor. 😅

  3. Oh vad sugen jag blev. Är den batteridriven eller med den ett eluttag i närheten? De ställen jag blir mest inspirerad att ljusa upp är sådana ställen där jag just nu har låååångt till eluttag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.