En natt i Karlstad

Igår åkte jag från Göteborg direkt till Karlstad. Jag åt middag med Martin och sen gick jag till hotellrummet och vilade en stund. Arve var hos sin farmor och farfar, där även Martin skulle sova, och Juni bodde hos sin klasskompis för att inte missa skolan. 

Eftersom jag blev så himla gråtmild senast jag såg Frida Hyvönen tänkte jag att det kanske skulle hjälpa om jag grinade lite på hotellrummet först. 

Jag gråter i princip aldrig. Och då menar jag typ två gånger om året. Men man kanske har lite gråt som behöver komma ut oftare än så? Och då är det ju jobbigt om det prompt ska ske på konsert. 

I alla fall. Jag lyssnade på jättesorglig musik och tänkte på sorgliga saker för att öppna kanalerna. Men jag såg bara mig själv utifrån, här ligger en extremt välmående västerländsk kvinna och försöker gråta? Kände sånt förakt och gav upp. 

Sen gick jag in för att duscha och sjöng med till Didos White Flag (ja det var Spotify som valt den) och då, DÅ, blev jag lite fuktig i ögonen, men det berodde nog mest på att jag sjöng så vackert. 

OBS jag kan inte sjunga, det är inte falskt eller nåt men jag har en fruktansvärt dålig sångröst nu för tiden. Annat var det när jag var yngre och sjöng i kör och klämde till med nåt solo här och där. Så när jag skriver att jag sjöng vackert var det menat förhållandevis. 

I alla fall så kom jag till teatern och träffade gamla kollegor jag inte träffat på länge och började nästan gråta av det. Man blir så tight med en del personer man jobbar med,  och sen tar det liksom bara slut. Såklart av naturliga skäl om man både byter jobb och flyttar. Men ändå. 

Konserten var otroligt stark. Och då har jag ändå sett samma upplägg två gånger i år. Denna var bäst. Härligt folk var det i publiken också, Karlstads bästa typ av personer. 

Karlstad visade sig överlag från sin bästa sida under mina ca 18 timmar på plats. Kolla flirtig älv. 

Efter en god natts sömn, andra natten ensam på hotellrum, hämtade jag Martin och Arve och såg Bamse. Arve ÄLSKADE föreställningen. Han  satt som ett tänt ljus hela tiden och har pratat så mycket om den efteråt. 

Vi åkte till Stockholm och hämtade Juni. Hade längtat så mycket efter henne allihop. 

Ändå skönt att jag var på nån ekivok klubb förra helgen för denna lördagskväll har jag städat och inget mer. Inte ens kollat på tv. 

Men nu ska jag sova. Godnatt! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.