Casual snygg

Det jag gör utanför hemmet just nu:

– går den vanliga promenadrundan

– sitter på en parkbänk i lekparken

– handlar eller köper takeout

För dessa ändamål skulle jag väldigt gärna vilja ha en tröja i ungefär den här modellen.

Dvs en rak modell, absolut inte insvängd i midjan och inte heller stram/tight nedtill. Hellre lite grövre känsla än ett sånt där tunt mellanfleece-lager. Dragkedja hela vägen (dvs ej dras över huvudet). Inte för kort. Den på bilden är egentligen ganska perfekt, men jag tror inte jag kan ha en vit. Känns som den blir smutsig på en dag för mig… Men det är alltså en fluffig jacka jag är ute efter.

Av samma anledning – färgen – köper jag inte dessa brallor fast de ser otroligt sköna ut. Skulle i så fall behöva ha en stänkskärm på skorna baktill när jag är ute och heltäckande förkläde om jag ens närmar mig köket. Ändå frestad. Mmm vita fleecebyxor, skulle kännas så mysigt på promenaderna. Och hemma i soffan.

Sånt här tänker jag på en dag när jag är lite skör… Vad upp och ned det går med känslorna just nu, men antar att jag inte är ensam om det.

5 reaktioner till “Casual snygg”

  1. HM har haft flera sådana jackor. Jag har en svart i rak modell, har den typ jämt.

  2. Hej! Ett tips om man vill ha lite större kläder utan en massa kvinnliga former är att leta på herravdelningen. Jag brukar tex köpa hoodies på HMs herravdelning, dom är mycket större och mysigare än en liten tight en från damavdelningen 🙂
    Glad påsk!
    Linda

    1. Ja men jag tror faktiskt detta sug kommer sig av att jag lånade pappas HH-jacka till stallet när jag var yngre och älskade den 😆

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.