Detta tema hade Juni gillat

Idag fick jag info om en konferens jag ska på, i Amsterdam:

Skärmklipp

Mina två favoriter: gala och maskerad i ett! (Nej, jag har aldrig varit mer ironisk.)

Äsch, det ska bli jätteintressant med konferens och jag tänker ta nån skön klänning jag trivs i pga är en mkt torr person på så vis.

 

9 reaktioner till “Detta tema hade Juni gillat”

 1. Fick nu en så sjuk rysning på ryggen! Kan inte tänka mig nåt värre tema än just ovanstående. Men mycket bra inställning från din sida!

 2. Åh, lika torr som du är jag! Och jag kanske adderar lite mer fnas på torrheten genom att utbrista: tema-middag på en konferens?! Känns lite märkligt tycker jag allt.

 3. Men ååååhh…och för mig låter det som värsta drömmen, for real. More is more och att få klä upp sig/klä ut sig på en sån här tillställning låter ju helt fantastiskt. Hur många såna chanser får man? (Kan iofs bero på att jag jobbar som kommunal tjänsteman, infängslad bland policys och blanketter och bara längtar efter en värld där man får gå utanför ramarna och leka lite med begreppen.) Självklart ska du ju gå som du känner dig trygg, fin och komfortabel (läskigt ord), bra att du gör som du vill, men lek iallafall med tanken what if…som att springa en halvmara fast på ett annat plan liksom. Göra det bara för att det känns instinktivt nej (Påminnelse – detta försök till coachning kommer från en person som bygger hela sin personliga erfarenhet på att hon bröt sina barriärer genom att åka karusell – en berhochdalbana för alla längre än 98 cm – med sina barn på Kolmården i helgen och därför nu känner sig som kingoftheworld).

  1. Det här var väldigt intressant, jag har alltid tänkt att jag avskytt maskerader för att det är sånt himla krångel att klä ut sig och att jag inte riktigt ser det roliga i det (jag är inte rätt för spex eller fånigheter på andra sätt) men det kanske är nån slags rädsla?

   Vad tror du om den här? https://www.buttericks.se/product.html/medeltidsklanning-bla/gra?category_id=36&Pagenum=1

   PS var det Delfinexpressen? den åkte Juni när vi var där, jag höll på att dö (var tvungen att stå på marken med Arve) och sa till Johan att han var tvungen att hålla fast henne stenhårt så hon inte flög ur

 4. Haha, jag kanske bara tolkade det så helt fräckt! 😀 Jag skulle ju ta chansen att köra en typ syriansk bröllops-klänning (när får man ha det annars?) å köra totally Disneyprinsessa, höll jag på att skriva instinktivt. Sen bara slog det mig – va fan, här är ju jag PRECIS som en fyraåring. Eller som alla tjejer i Arvids dansgrupp som kommer i rosa tyll. Jag typ suckar lite inombords varje gång, men efter lite självkritik nu så bara: ja, självklart. Fast egentligen är jag ju inte emot deras vilja att klä i tyll och prinsessklänningar utan mer förväntningarna från vuxenvärlden, de snäva rollerna som förmedlas och statusbildandet och facken och kategoriserandet och ja, du vet. Fast lite självinsikt såhär på onsdagskvällen kan jag nog må bra av, även om det gör lite ont. Tycker absolut du ska köra dressen, haha! Alternativt sjöjungfru, med surrade ben och stor glittrande stjärtfena. Så får du visa dig i bikiniöverdel och kan entra festen och bli runtkörd i rullstol. Garanterar uppmärksamhet! ;D

  Och nej, even worse, haha – det var lightversionen av berochdalbana – i Bamsevärlden. Scary enough. Var på väg till Delfinexpressen, eftersom Arvid ville åka (98 cm??! Då är ju fan barnen SMÅ!), men lyckades vända i kön, när vi nästan var framme, genom att – väldigt opedagogiskt med en väldigt ledande fråga – undra om han verkligen, VERKLIGEN VILLE (??!). Han ångrade sig och jag vet inte om det var för honom eller mig jag var mest lättad. Så jag förstår verkligen din känsla! Gillade Juni den?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.