Felklädd fredag

(Tänkte ta bort detta inlägg för fick lätt ångest över att det var så extremt tråkigt. Detta är alltså en varning. Så läser ni och ba ”detta var väl inte tristare än nåt annat?”)

Idag skulle jag på middag och konsert med mina föräldrar och syrran direkt efter jobbet. Jag skulle lämna barnen imorse så kastade på mig något i all hast, orkade inte ta med ombyte mellan jobb-middag. Men det blev fel. Det var alldeles för svala kläder för kontoret, och vinterluften gjorde det tunna sjoket helt statiskt. Hade också glömt att linnet är extremt störigt, ett sånt där som vrider sig i sömmen tills det hamnar fem centimeter snett.

Överlevde ändå detta, hade en produktiv dag på jobbet (extra skönt att riva av många uppgifter innan man tar helg) och åkte hem till syrran. Igår var jag förresten hos optikern, kollade styrkan och beställde glasögon. Idag fick jag sms om att de kommit till butiken och var redo att hämta. Så sjukt snabbt!!! (och ganska stor skillnad mot H&M där jag i söndags beställde en tröja Juni ville ha på sitt kalas på söndag, men som ännu inte kommit)! Tack Synsam Mariatorget!

6 reaktioner till “Felklädd fredag”

  1. Älskar sådana här inlägg! Känner ändå alltid samma när jag skriver liknande (VEM är intresserad?). Knäppt.

  2. Åh sån igenkänning på allt i detta (otråkig) inlägg. Hatar att ha obekväma kläder, vara statisk (det har jag varit konstant och särskilt sen jag började jobba). Älskar även att beta av arbetsuppgifter och städa skrivbordet innan helg.
    Och, kan inte förstå varför hm online tar sån tid med leverans? Beställde från skin city och hm samtidigt och skin city har levererat innan jag ens fått plockbesked från hm. Så konstigt?!

  3. Hej, letar efter liknande bågar. Får man lov att fråga vilket märke och modell det är? Snygga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.