Kaktusar och suckulenter

Häromdagen fick jag denna tunika av Gudrun Sjödén. Mönstret är inspirerat av Mallorca och det kändes så härligt.

Vi håller oss i Sverige i sommar, jag reser ju ibland i jobbet och förbrukar min resekvot ”ganska snabbt”. Men att drömma om karga berg, klarblått vatten, vita stränder och vilda kaktusar går ju alltid.

Jag har gjort en knut i sidan, därav den kortare modellen.

(På förekommen anledning: Jag står såklart inte bakom Gudrun Sjödéns uttalanden. Men jag sympatiserar med mycket av vad den generella Gudrun Sjödén-kvinnan står för. Den kulturintresserade kanske 60 plus-åringen med intresse för miljö, jämställdhet och antirasism. Jag tycker att det är fint att det finns ett märke som vänder sig till denna grupp. För övrigt vet jag inte om det finns någon ”modeskapare” eller ens något varumärke jag står bakom till 100%. Skulle inte kunna skriva om något kommersiellt alls om det var kravet.)

6 reaktioner till “Kaktusar och suckulenter”

  1. Men tack vad snällt! Blev lite nervös inför att posta detta då allt är så svart eller vitt i debattklimatet nu. Att man kan bli avföljd av att lyssna på fel podd till exempel… hoppas på fler nyanser.

 1. Bra! Så himla kluven till GS pga saker jag läst OM henne men mesta pga sånt jag hört henne säga. Men va fan. Jag sku få gå naken om jag hoppade upp på den höga hästen? Och det vill vi inte.
  Jag kan knappt duscha naken. Hemma. Själv. 🙂
  Ps, sorry not sorry för ytlig kommentar men HUR fräsch är du då kvinna! Smäller av.

  1. Nej men verkligen samma här. Också lite trött på märken som använder tjocka personer för nåt fint samtal på scen för att få PR och sen fortsätter göra plagg upp till en liten storlek 42. Så otroligt mycket hyckleri i den där branschen. Man låtsas att ens märke står för feminism men bryr sig noll om kvinnorna i fabrikernas villkor etc.

   Menar inte att det ena berättigar det andra men det bästa vore väl om man helt slutade köp kläder, ja.

   Tack för att du skrev!

 2. Mycket bra skrivet! Jag tycker också att det är tråkigt att varje åsikt genast blir svartvitt identitetsskapande. Och snygg tunika!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.