säg ärligt nu.

Jag trivs inte i nätta sneakers utan vill gärna ha en liten platåsula eller liknande. I vår är jag sugen på dessa från Fila. Men skulle jag se mer ut som en med såna MBT-skor (eller vad det heter) än som den här personen? Det är frågan.

18 reaktioner till “säg ärligt nu.”

  1. Alltså om du kan släppa scenario 1 helt i huvudet så kommer det funka skitbra men om du alltid kommer att gå med en svag il av undran och osäkerhet så kommer det bli mindre snyggt.

      1. Jag med! Pratade om det senast i morse….sa väl saker som ”det va bättre förr” och ”jag äääälskar 80-talsmusik!”. Aja, jag är nostalgiker, lika bra å embrace’a det. Ok, nu inser jag att du skrev att du älskar nittiotalsnostalgi…det är en viss skillnad mellan det och att älska nittiotalet men äsch. Båda är bra! 🙂

  2. Jag gillar inte heller nätta skor men njaaa, måste jag nog ärligt säga om dessa. Det finns ju 1000-tals snygga sneakers/skor! Välj några andra!
    ?

  3. DET ÄR DU! Jag har gått i affärer nu och ba: WHAT, VEM KÖPER DTETA? men det är ju du och ditt kommentarsfält. Så spännande! Ser fram emot att få se mer av min ungdom återkomma i bildform i din blogg, och verkligen ÄLSKAR att folk har så olika smak, heja!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.