Semesterkläder

Jag har ofta haft svårt för sommarkläder. Värst var det nog när Juni var liten, allt kändes fel och fult. Men jag minns även när jag skulle på bröllop sommaren ca 2005 och köpte en brun lång linneklänning. Så FRUKTANSVÄRT ful var den och inte särskilt billig heller. Kände mig ful och lite utklädd.

Nu är det nästan tvärtom. Jag älskar sommar och tycker det känns så enkelt med tunna plagg. Tror fånigt nog att det hänger ihop med att barnen är så stora att jag inte behöver vara i skuggan hela tiden. Så deppig nittiotalsinställning måhända men jag älskar att vara lite solbränd.

Det här var min lata semesterstil i Mexico.

Linneskjorta från Gudrun Sjödén. Älskar att linne får vara skrynkligt och att det är svalt mot huden.

Här en dyr överdel från StyleIn som jag tyvärr råkade glömma i en taxi dagen efter. Så klantigt, men Arve hade somnat och jag skulle bära ut honom och bilkudden etc och då blev det så. Linnet var i 100% polyester så inte precis optimalt för varma dagar, men snygg skärning tyckte jag.

Min älskade klänning från Ganni. Så bra köp det var.

Jeansshorts med lite stretch och hög midja. Ursköna. Modellen heter ribcage och kommer från Levi’s. Linne från Monki.

Vad kallar man ens denna modell på blus/tunika? Köpte den i alla fall på Rodebjers sommarrea och har använt hur mycket som helst. Det dyker upp en del begagnade i Labels We Love på Facebook – tips. Tror den heter Cherry.

En gammal klänning från H&M. Vad snyggt det hade varit med ett par cowboyboots till detta! Slänger in en till bild för det var så fantastiskt fint på takterrassen.

Linne från ASOS, favorittights från Gina och badtofflor. Inget jag hade burit till jobbet men perfekt för att äta tacos för 15 kronor styck, sittande på röda plaststolar. Värme & lycka här.

Ännu ett sommarreafynd från förra året, grön blus från Rodebjer. Örhängen från Pow Studio.

Tredje och sista överdelen från sommarrean 2019 (så användbara köp alla tre!), även denna blus från Rodebjer.

Klänning 40 kr från Tradera/Sellpy.

2 reaktioner till “Semesterkläder”

  1. Åhå vad fin du var i allt! Inspirerande! (även om det känns långt till sommarklädesväder …)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.