Trava på kullerstenar

Förra veckan när jag och Martin skulle ut och äta fick jag ett milt sammanbrott pga skor. Eller snarare frånvaron av skor. Jag hade inte ett enda par som funkade till de kläder jag tänkte ha så jag fick byta om pga det. Googlade olika flats, sneakers och sandaler hela vägen till stan. 

Jag har visserligen två par som hade funkat men jag lyckas inte ”gå in” varken mina låga Docs eller leopard-Blankens, det är kanten bak som är problemet i båda fallen. Orkar inte sönderskavd hud, blåsor och haltande gång. Plåster hjälper inte. Kan skomakare fixa sånt?

Till Almedalen (långa dagar och kullersten) tänker jag köra på säkra kort enligt devisen att enfärgade sneakers funkar till allt. 


Vita W Air Force Low Upstep och svarta W Roshe One. Så kul att äntligen ha fått spons av en sneakersbutik, tack till sneakers r us! 

Skoja såklart. 

(Tar också med mina älskade Birkenstock som backup.)

8 reaktioner till “Trava på kullerstenar”

  1. Du är den femte personen jag känner som säger att de får skoskav av Blankens skor. Är de ovanligt hårda?

    1. Intressant… Jag har bara ägt två par, de första var ljuvliga från början. De andra har en hård kant som plågat mina hälar. De är så fina och jag vill verkligen börja använda dem.

  2. Trist med skor som ger skav. Jag brukar hamra kanten på mina skavande skor med hammare, med
    gott resultat; det kanske du skulle kunna testa innan du lämnar till skomakare. Kan vara lite meckigt att komma åt eftersom du ska banka från insidan, om förstår hur jag menar.

  3. Ja, banka lite lätt med hammare från insidan kan hjälpa. Jag har åxå fått bra resultat genom att stoppa tennisbollar i hälen när skorna stått ett par dagar så de lixom fylls ut och formas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.