Hemresedag

Nu är det söndag morgon och vår sista dag i Kungsberget. Barnen ser på Barnkanalen och jag läser ut min bok i väntan på att se andra ska vakna. Juni vill inte åka hem, och inte jag heller.

Men innan det är dags att packa bilen kommer vi hinna se solen färga molnen rosa ovanför grantopparna, och åka skidor och pulka så mycket vi orkar. Nä, om man skulle boka en ny långhelg direkt?

Godmorgon!

5 reaktioner till “Hemresedag”

  1. Skidsemester är det bästa jag vet! Kör alltid en vecka i Sälen men det är liksom inte nog. Var en extra långhelg i kungsberget förra året, och i Romme i år. Funkar bra med hotell i Borlänge om man vi slippa städa och laga mat. Då hinner man rätt mycket på bara en helg

  2. Fantastiskt! Nu blir jag också sugen. Ska till Idre i mars med vår son som då är 2 och 8 månader, lite nervöst över hur skidåkningen kommer tas emot. Räknar med att det blir mkt pulka. Tyckte Arve lika mkt om det som Juni? Kungsberget alltså, får defintivt bli nästa år kanske.

    En helt annan fråga. Kan inte du skriva ett inlägg eller svara på min kommentar avs hur bra investering er Donkey varit? Vi har som sagt ett barn som blir 3 i juli och nu är jag (hemligt) gravid igen och om allt går bra kommer det ett syskon i slutet av Aug., dvs blir lite drygt 3 år emellan. Vi använder verkligen vår vagn jättemycket idag men folk generellt verkar tycka att 3-åringar absolut inte SKA åka vagn. Men jag älskar friheten med vagn! Har väldigt svårt att tro att min son kommer gå överallt eller acceptera ståbräda längre sträckor. Han har absolut inget emot att gå men jag skulle känna mig last om det inte fans en vagn att stoppa ner honom i. Hur mkt har ni använt er syskonvagn? Och hur länge åkte Juni i den? Gör hon det fortf?

    Till saken hör att min son är ganska liten, tror han kommer va ca 93 cm vid 3 år, om han fortsätter följa sin kurva.

    1. Men förlåt, jag har helt missat din fråga! ÄLSKADE DONKEYN! Alltså bland våra bästa köp någonsin. Helt ovärderlig har denb varit. Hon åker fortfarande i den ibland.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.