Avslappnad pose

Sandra Beijer är på semester med sin nya kille och allt jag kan tänka på är hur hon kan vara så avslappnad när han tar kort på henne till bloggen. Verkligen imponerande.

(Ok, jag kan också tänka på att hotellet ser fantastiskt ut, men inget är särskilt lockande nu för jag tycker att jag har en perfekt semester hittills. Ryggskottet är till och med nästan borta).

8 reaktioner till “Avslappnad pose”

 1. jag blir fascinerad över hur hon har råd att resa så mycket och köpa märkesskläder för jämnan. Så olika världar det finns.

   1. Sant! Livsstilen blir en investering i företaget och det går ju utmärkt för henne. Det blir lite skevt för en stor del av hennes målgrupp som är yngre (uppfattat utifrån hennes böcker) och som är långt ifrån den levnadsstandarden. Eller, var har vi unga med mindre inkomst som influensers? Bara jiddrar högt, jag har kanske helt fel.

    1. Nej, det bästa vore väl om vi såg influencers mer som kändisar och inte som ”förebilder” i livsstil, då deras levnadsstandard ofta är svår att uppnå… Det verkar dock svårt oavsett ålder.

 2. Jag ser alltid fullkomligt onaturlig ut när N fotar mig, vilket han gör för att jag har bett honom. Sen blir jag arg på honom för det.

  1. Prick samma här. Eller, jag ber knappt Martin ens för jag tror inte han pallar att ta tio bilder, helst i perspektiv nån dm ovanför ögonhöjd (min mardröm är grodperspektiv) och olika vinklar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.