En klövig person

Jag minns inte ens när jag senast blev yr av blodprov eller sprutor (kanske 15 år sen?), men jag tar det ändå lugnt efteråt för säkerhets skull. Så även idag, när jag fick en spruta i varje överarm. Stelkramp + tredje Twinrixen. Tycker den gör ganska ont?

Jag bad att få ligga kvar en stund på rummet, men allt kändes bra så efter ett par minuter hojtade jag glatt hejdå till läkaren och traskade ut.

Med tossorna på. Märkte det efter ca 100 meter längs Birger Jarlsgatan. Gick tillbaka och lämnade dem, skämdes lite inför läkaren.

När jag nästan hunnit till tunnelbanan ringde han och sa att jag hade glömt dukoralen. Bara att vända igen.

Det var ju bra att jag skrev detta förresten, för nu kom jag på att jag bara lämnade den i väskan. Dukoralen alltså. Den kanske ska stå kallt? Lika bra jag går upp och dricker den direkt.

*gick upp och tog den, sen vaknade A med hemsk växtvärk, han fick bada en stund tills det värsta gick över, vips blev klockan 00:26*

3 reaktioner till “En klövig person”

  1. Hehe jag frågade ”jag ska inte få ett… plåster?” när jag hade fått influensavaccin. Fick typ overklig blick av hon som gav det så jag skrattade gällt och bara ”Ja, nej? Haha Jaaa okej tack!!” Och slank ut. Känner mig alltid som en jättebebis!

  2. Du brukar ha så bra tips och jag minns att jag snappade upp tips om bra svarta tishor hos dig. Så här kommer ett tips tillbaka – tshirts från J Crew! Så sköna. Finns höns tex zalando. Lite längre ärm på basic tröjan. Snygg ringning på andra. Och superskönt material.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.