En lista över vänner

Hos Louise kan du läsa om en kanske märklig grej jag gjort. Nämligen skrivit en lista över mina vänner (i anteckningar i mobilen).

Jag tror att det är en del av min tidiga fyrtioårskris. Jag började nämligen tänka på vilka jag vill fira födelsedagen med och insåg hur längesen det var som jag träffade en del av dem jag vill fortsätta räkna som mina vänner.

Det är trettio namn på listan och några är såklart mer bekanta än gamla vänner. Men ändå såna jag gärna vill träffa! Nu ska jag bara frigöra lite tid här och där. Kommer vara värt det såklart.

Tack för denna bild LW! Kallar den ”kvinna njuter av en bit gurka”.

10 reaktioner till “En lista över vänner”

  1. Bra idé! Men blir lite stressad av att det var så många, skulle aldrig orka hålla kontakten med 30 vänner, haha… har typ 10 på en sådan mental lista som jag anstränger mig att hålla kontakten med, det är tillräckligt för mig 🙂

    1. Nej men gud, hörs kanske två gånger om året med en del av dem. En del är såna jag träffat genom sociala medier, har ju ändå bloggat i 14 år nu 🙂

      1. Jisses har jag följt dig i 14 år. Du och LindaK är de bloggar jag har följt längst!

  2. Tycker det är svårt med vänner. Jag har personer jag vill kalla för vänner, men det är bara jag som hör av mig och vill ses. Varför är det så? När man väl ses brukar det bli trevligt, men nästa gång är det ändå bara jag som hör av mig igen. Hur gör man?!

    1. Men fy vad trist. Kan du fråga dem? Tänker att problemet ligger 100% hos dem såklart och det kanske kan vara skönt att få höra det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.