I Värmland över natten

Idag opererades min pappa för lungcancer och jag och syrran är hemma hos mamma. Imorgon ska vi få hälsa på pappa på sjukhuset i Örebro. Operationen gick bra, och för en timme sen var pappa så vaken att han kunde ringa oss. Efter besökstiden imorgon tar jag tåget hem till familjen i Stockholm, medan syrran stannar kvar här för att kunna åka på besökstiden imorgon och kanske även på söndag. Jag skulle egentligen också vilja stanna, samtidigt som jag vill hem till barnen. Men tänker att jag kan åka någon dag till veckan.

Läkaren var ändå positiv, över att pappa är vältränad, hälsosam och icke-rökare. Och att cancern upptäcktes i relativt god tid.

Upptäckten skedde förresten efter att en bil kom över på fel sida E18 i höstas, och frontalkrockade med pappas bil så han fick genomgå lungröntgen för att utesluta inre skador.

35 reaktioner till “I Värmland över natten”

 1. ♥️
  Skönt att operationen gick bra. Min far, i mycket gott, icke-rökande och hälsosamt skick, diagnostiserades detsamma i ett tidigt stadium (i samband med årlig hälsokontroll). Han hann aldrig känna att han var sjuk – och känner det inte nu heller, 1 drygt år efter operation. Jag hoppas att detsamma ska gälla för din pappa.

 2. Äh men fy så jobbigt för er – även om allt går bra. Min pappa har precis genomgått cancerbehandling och oavsett utgång får det en att tänka över livet på ett annat sätt.

 3. Kram till dig. Jag kan föreställa mig hur oroligt det känns, trots en god prognos. Så fint att ni har möjlighet att vara tillsammans i familjen. <3

 4. Nej men fy så jobbigt! Skönt att operationen gått bra och att nihar varandra. Stora kramar

 5. Tack för att du uppdaterar Hanna. Skönt att höra att det är god prognos. Känner mig sjuk i huvudet som inte frågat dig efter du berättade i somras. ❤️ kram

 6. Märklig känsla att ha en bilolycka att tacka för att cancern upptäcktes.. Skyddsänglarna hade en nog en nödlösning.
  Hoppas han mår bättre snart!

 7. Håller tummarna för att allt kommer gå bra för din pappa.
  Lever själv i cancerträsket just nu. Min mamma fick akut leukemi i augusti. Det är lite som en berg och dalbana det här med cancer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.