Ceasardressing

Hur kan jag aldrig ha gjort ceasardressing förut? Det tog kanske fem minuter (om jag räknar bort när jag hjälpte Arve stoppa näsblod, gjorde välling, letade fram papper och penna till Juni, bad Juni låna kapris av grannen osv) och den blev så sjukt god.

Jag gick exakt efter detta recept, förutom att det kanske råkade följa med nån extra sardell. Du behöver en stavmixer. Glöm inte worchestershiresåsen!

Till detta drack jag TrocaZERO. Äntligen fick jag prova den. Jag ger fyra läsktummar upp av fem.

Dubblade såklart mängden dressing men den på bilden kändes som ett rimligt serveringsförslag. Så avis på ”naturligt smala” kvinnor som kan kokettera med att äta pizza och en halv burk B&J efteråt. Framstå som sköna tjejer liksom? Själv lägger man tydligen dressingen i en äggkopp för att verka fräsch.

Jaha. När jag ändå håller på och pratar mat vill jag tipsa om dessa burgare som min syrra introducerat mig för. Jag är egentligen väldigt skeptisk till allt veg som har samma form som kötträtter, men senast vi grillade ville samtliga i sällskapet hellre ha de där grönsaksburgarna än vanliga hamburgarna.

Alla som är veg har väl redan provat men jag pratar till er fellow flexitarianer nu. Vi åt med hembakade hamburgerbröd (baka med manitobamjöl!), max-dressing, sallad, gurka och picklad rödlök.

4 reaktioner till “Ceasardressing”

  1. Åh men alltså detta med att vara en ”skön tjej” . Är så trött på att bara tjejer med stl 34 får äta pizza typ!
    Tänker osökt på ett stycke ur Amys kapitel i Gillian Flynns Gone Girl där hon går loss på just fenomenet ”skön tjej” (en modern, social konstruktion snarare än en människa), och vars enda syfte är att attrahera män:
    Att vara en Skön tjej innebär att jag är en åtråvärd, klipsk och rolig kvinna som gillar fotboll, poker, snuskiga skämt och rapningar, som spelar tv-spel, dricker billig öl, gillar trekanter och analsex och stoppar i sig hamburgare och hot dogs som om hon kan äta hur mycket som helst, samtidigt som hon är en nätt storlek 34, för Sköna tjejer är framför allt heta. Fortsätt bara, pissa på mig, jag bryr mig inte, jag är en Skön tjej.

    SÅ bra tycker jag!

  2. Hehe, jag är veg och gillar inte köttsubstitut och sånt som ser ut som kött, men jag får väl testa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.