Livets sämsta råd:

Det här är ett otroligt dåligt tips som florerar hejvilt: ”Handla aldrig hungrig.”

Själv säger jag: handla alltid hungrig. Det är ungefär tusen gånger roligare att gå i affären när man är hungrig och sugen på allt.

Häromdagen var det provsmakning på Ica, av nån liten rågskål, fylld med sån där dålig skagenröra. Lite finhackad rödlök på. Kändes som det godaste jag ätit! Jag köpte både den dåliga skagenröran och de där små skålarna. Vad kallas såna ens?

Idag åt jag i alla fall tre stycken medan jag väntade på att middagen skulle bli klar. Lite dill på toppen.

De här skålarna eller ”rågcrisps” som de tydligen kallas var svingoda. Knapriga med en rejäl smak av sourcream & onion. Nästa gång fyller jag dem med crème fraiche, löjrom, rödlök och dill.

5 reaktioner till “Livets sämsta råd:”

  1. Åh va jag håller med! Nör jag är hungrig så köper jag ju hem roliga och goda saker, när jag handlar mätt så blir det bara det som behövs.
    Bra, Hanna! Mer hungrigt handlande!

  2. Å! En period fyllde jag liknande såna dära skålar med chilitapenade och creme fraiche. Satan vad gott! Måste göra snart igen. Tack för påminnelse!
    Och ja, att handla hungrig gör ju att man kommer hem med allt det där extra som man rotar runt efter varje kväll. Handla mätt och du på kvällakvisten hittar NADA. Ej bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.