Mat på instagram 

I december är det ett åt sen jag började baka allt bröd själv. Det är bara jag (i familjen) som äter macka till frukost varje morgon och det är sån oerhört vardagslyx att äta gott bröd. Jag varierar samma recept och har ännu inte tröttnat. Blev helt peppad av att det gick så enkelt med en ny vana? Jag bakar ungefär var tionde dag, när brödet tar slut helt enkelt. 

Nu är det dessutom en dryg månad sen jag började med matlåda, det kommer jag också att fortsätta med. 

Jag planerar också att testa nya recept på middagsmat, åtminstone en dag i veckan. Det mest inspirerande matkonto jag vet är Vickans: @traktoriatipsar. Så bra blandning och allt ser gott ut. 

 

6 reaktioner till “Mat på instagram ”

 1. Åh, vill också göra eget bröd för det är så mycket onödiga grejer i det köpta. Men undrar hur du förvarar det om det håller i 10 dagar? Det köpta brödet har ju fördelen med att hålla sig mjukt men min erfarenhet av hemmabakt är att det bara är gott samma dag?
  Tips mottages gärna så kanske jag vågar mig på att testa ditt recept snart 🙂

 2. Åh, en vacker dag kanske jag också börjar baka bröd… Tills dess ligger väl nivån på typ chokladbollar och kolakakor, hehe. Nyfiken på vad barnen äter till frukost om inte macka, som ju verkar vara det vanligaste? Behöver lite inspiration känner jag.

  1. De äter omelett på kravmärkta ägg, en sallad gjord på färska grönsaker och en varsin portion havregrynsgröt med förskrivet äpple och kanel.

   SKOJA!

   Juni äter Coops fullkornsringar med mjölk, Arve vill ibland ha välling när han går upp tidigt och då vill han sällan ha nån frukost sen. Annars äter han fil och flingor ibland, en rostmacka med smör ibland.

   1. Haha. Fick liiite ångest innan jag läste att du skojade där i första stycket 😮
    Och tack för frys-och-rost-tipset! Då ska jag verkligen testa detta!

   2. HAHAHA fick också lite magknip av den färska salladen och omeletten. ”Äsch det tar bara 45 minuter extra att fixa, det är det VÄRT”. Jag är nöjd att våra gillar havrefras!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.