Rester

Jag är väldigt imponerad av Sandra Beijers sätt att planera sina måltider. Själv håller jag långtifrån samma klass. Men jag inspireras i alla fall ofta av rester. Det är så skönt att ha något att utgå ifrån.

Idag hade vi ett öppnat paket med lammkorv, lite trötta potatisar, ett halvt huvud rödkål och körsbärstomater som sjöng på sista versen.

Gjorde detta till nån slags brunch:

Tomat- och löksallad, rödkålssallad (med dijon, balsamvinäger och honung), snabbrostad potatis (tunna skivor, högsta temp i ugnen i tio minuter, slängde även med lite lök), och lite feta.

Till middag gjorde jag en tortillapizza med barnens tacorester från igår: creme fraiche istället för tomatsås, tacofärs, fetan som blev kvar vid lunchen och rödkålssalladen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.