Tre middagar

Detta har jag ätit denna veckas onsdag, torsdag och fredag:

1. En krämig risotto. Följde receptet på paketet men med grönsaksbuljong istället.

2. Avokadomacka med pocherat ägg. Bredde färskost på en skiva färsk levain, lade på avokado, pocherade ägg (som inte blev helt lyckade, borde använt en större gryta, men smaken var god), salt, peppar och chiliflakes. Så gott var detta.

3. Chèvrepizza. Bredde färskost på tortillabröd, lade på lite riven ost, tunna skivor päron, chèvre och valnötter. 225 grader tills kanterna fått färg. Ringlade honung och lade på lite ruccola. Inte 100% nöjd med denna, borde använd deg på rulle istället för att få en bättre balans. Men god ändå såklart.

7 reaktioner på ”Tre middagar”

  1. Åh chevrepizza 😍😍 det ska jag göra ikväll. Gillar dina matinlägg – bra inspiration till gott och samtidigt överkomligt enkelt!

  2. Testa att köpa libabröd istället för den färdiga pizzadegen. Gott, och ännu snabbare i ugnen!

  3. Chévrepizzan gör jag också! Men jag använder färdig pizzadeg, Ica eco. Ibland slice’ar (? Är det ens ett ord på svenska??) jag och bjuder till förrätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.