Tokig i denna 


På nyårsdagen när vi åkte till Värmland blev jag jättetrött på väg till Sunnemo och Karolina. Det var svindåligt väglag och även om jag älskar att köra bil var det mest trögt. Jag har inte lyssnat på Alanis på flera år men det var ju den perfekta musiken i snöglopet. Juni gillade också, ”mamma är hon arg?” ”Ja!”

11 svar till “Tokig i denna “

 1. Åh tack för tips! Inte heller lyssnat på hur länge som helst men slog på nu och Åh! Alanis! Lite som att komma ihåg sig själv för femton år sen, att lyssna på henne!

  1. Ja, visst är det? Gick vidare till Radiohead och såklart PJ Harvey, så kul att hon kommer till Sverige i augusti.

 2. Åh! Jagged little pill var typ min favoritskiva när jag gick på högstadiet. Jag ”lånade” den av min storasyster (hon har fortfarande inte fått tillbaka den) och i många år var det den skivan jag lyssnade på om jag var arg och/eller städade. Älskar fortfarande att sjunga med högt i låtarna.

  1. Ja, perfekta att sjunga till.

 3. Åh just exakt den där unplugged skivan var en livlina för mig år 2000 ich sen hittade jag den för nån månad sedan i Spotify och åååå vad bra jag mått när jag knarkat den sedan dess. Alanis <3

  1. Jaaa, älskar när det både är nostalgi och bra på riktigt.

 4. Men tack! Har helt glömt bort att lyssna på Alanis, som ju var min husgudinna hela högstadiet och gymnasiet. Fantastisk!

  1. Så braaa! Visst var Malin också tokig i henne?

   1. Anonym skriver: Svara

    Ja, verkligen! Vi lyssnade rätt mycket på henne på Sundsta också – och Eva Cassidy såklart!

    1. Åh gud, tänker nu en kväll hos dig med vin och såna här låtar… Allsång etc.

 5. TOKIG!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.