Önskelistan

Oj, jag höll nästan på att fylla år utan att göra en önskelista. Men man vill ju inte bryta en tradition sen örti år tillbaks.

Utan inbördes ordning:

 • Smycken från Maria Nilsdotter. Kanske en ring, halsband etc. Vet nog redan att jag ska få ett örhänge men mycket vill ha mer!

 

 • Igår när jag gick in i hissen luktade det sommar, nån som åkt före mig hade efterlämnat en doft som var väldigt lik Escadas sommardofter. När jag var ca 20-25 år köpte jag en ny varje vår ungefär vid min födelsedag, eller fick den i present. Är liksom präglad på den doften nu, den ger så mycket fina associationer. Blev sugen på att återigen ha en sån flaska.

 

 

 • Clarins Tonic Bath & Shower Concentrate. Den är tjock i konsistensen och doftar otroligt. Kanske inte precis en FYRTIOÅRSPRESENT eftersom man mer förväntas önska sig sånt som finns kvar men jag blir alltid glad för en bra duschkräm.

 

 • Några timmar med ”Nina Strandberg/Iordning” för att få hjälp att organisera klädkammaren.

 

 • Nike Air Zoom Pegasus 35 eller 36, storlek 41. Färg spelar ingen roll men helst inte helt lila eller rosa. Sliter ut ungefär ett par om året och nu är det dags för nya, de gamla har seriöst hål på tårna. 

 

 • Doftljus, alltid doftljus.

 

 

 • Slipins/tofflor för hemmabruk, ej för varma. Använder idag hotelltofflor, såna man får gratis liksom. Men de slits så snabbt.

 

 

 • Denna print som jag ÄLSKAR. Uppdaterat: som bästa bästa Peppe tydligen köpt till mig i förskott ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Kanske uppdateras!

7 reaktioner till “Önskelistan”

 1. Kan rekommendera Birkenstock EVA toffel gjord i plast (kanske inte miljövänlig, jag vet). Men dom är mjuka, lätta och otroligt sköna, håller läääänge. Kostar runt 350 kr, finns i massa färger.

  1. De är så fina! Är ju galen i birkenstock och tofflor men i det här fallet vill jag ha ett par som är lite mjukare undertill? Som man kan smyga runt i lägenheten med liksom. Men vill ha ett par EVA att använda utomhus, också perfekt på jobbet.

   1. Jag använder mina inne, de har annan mjukare sula än ”vanliga” Birkenstock, så jag tycker dom känns bra inne. Fattar vad du menar, vill inte klampa runt med hård sula inne. Testa i affär..!?

 2. Hurra och grattis Hanna! Om ingen ger dig organisationskonsult till garderoben kan jag styra upp din garderob, har svart bälte i det. Mitt hemliga drömyrke! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.