Ditt bästa poddavsnitt?

Jag lyssnade på Framgångspoddens intervju med Babba Rivera igår och det var trevligt; jag lyssnar sällan på den typen av poddar.

Nu undrar jag: har du ett riktigt bra avsnitt av en podd som du vill rekommendera? Till exempel nåt i stil med fråga psykologen eller inspirerande om marknadsföring eller en stark intervju? Eller något roligt eller bra på annat sätt, kanske ett sommarprat?

Hälsningar från pendeln.

25 reaktioner till “Ditt bästa poddavsnitt?”

 1. Tips:
  – growthpodden. Smarta typer pratar om moderna arbetsmetoder inom digital produktutveckling och marknadsföring
  – bladen brinner om barn och ungdomslitteratur
  – allvarligt talat
  – föräldramakarna
  – nord och francke. Älskar nord och francke!
  – ska vi va?

  Okej det var inte avsnitt men bra poddar

  1. Ja men det är också bra! För mig är tröskeln så mycket högre till att lyssna på en ny podd för jag hinner knappt med de jag prenumerera på. Pendlar två timmar om dagen men podden har ändå konkurrens med läsning (lånar gärna e-böcker på bibblan), slösurf, att jobba (oftast planering och att svara på mail) och att lyssna på musik. Men ska testa dessa!

 2. Åh, lyssna på avsnitten om romcom och ”it seemed like a good idea at the time” på This American Life. Så himla roliga så jag skrattade rakt ut när jag var ute och gick med barnvagnen.

 3. Okej! Här kommer mitt livs bästa poddar:

  Kvinnorna och pengarna (hela serien är bra) om föräldrapenninguttag: https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/514382?programid=4782

  P1 doku om hästgården: https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1086323?programid=909

  Kropp & själ om Ada Nilsson – https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/998456?programid=1272

  Kakan och Stina – https://www.acast.com/underhuden/-81stinawolter

  Mitt bästa sommarprat – https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/369154?programid=2071

  Det var jag jag kom på nu.

 4. Alla avsnitt av hanapees otroliga podcast.

  Filip och Fredrik. Roligaste avsnittet heter kulrörsresenären

  Allt med en varg söker sin pod

 5. Olof Wretlings vinterprat! Tror att han gjort tre eller fyra. Så himla starkt berättande om t ex hans pappas död, samtidigt finstämd humor på precis rätt ställen. Har fällt tårar till de avsnitten!

 6. Emil Jensens sommar- och vinterprat har varit utmärkta! Annars är jag väl sist på bollen med att upptäcka Fördomspodden. Den beror alltid lite på gästens inställning till formatet men avsnitten med Jessika Gedin och Lotta Lundgren tyckte jag var väldigt roliga.

 7. Rulla vagn! Särskilt avsnitt 2. Njöt i fulla drag när de pratade godis/socker.

 8. Gillar också Fördomspodden som tipsats om ovan! Och Mystery Show var rolig, finns bara 6 avsnitt. Freakshows ”Jag är Kicken” var kul tycker jag. Fredrik Wikingssons sommarprat från farmoderns äldreboende var fint.

  Svårt annars att komma ihåg enstaka avsnitt märker jag nu när jag tänker efter samt att jag hittar så dåligt i podcaster-appen sedan den gjordes om

 9. Lite sen på bollen, men avsnittet ”How to become Batman” från Invisibilia fängslade mig. Och så klart, Martin Wicklins intervju med Hedi Fried (söndagsintervjun).

 10. Pingback: Den där om juni |
 11. Ännu senare på bollen men Lars Lerins sommarprat från typ 2016 står sig än😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.