Äntligen semester!

Igår kom vi fram till Kos och jag tycker att Juni porträtterar känslan när man kliver av planet ganska bra här. De varma vindarna, solen, hela semesterveckan ligger framför en.

Vi hoppade direkt in i en sval transferbuss och åkte 20 minuter till TUI Family Life Club Marmari Beach by Atlantica. Vi fick ett stort och fint hotellrum med två sovrum och balkong med utsikt mot restaurangen och en av poolerna.

En bild från balkongen igår kväll, där jag och mamma satt med ett varsitt glas vin. Barnen sov gott efter att ha badat hela eftermiddagen.


Sen somnade jag också gott efter att ha badat hela eftermiddagen. Och efter att ha åkt vattenrutschbanan ungefär tio gånger med barnen.

Idag har barnen varit i Bamseklubben och haft jättekul. Under tiden låg jag och mamma på stranden, som är så välskött och fin. Här finns inget skräp i sanden och solstolar och parasoll ingår. Det var dessutom perfekt temperatur i havet.

Efter Bamseklubben tog jag med barnen till stranden och så hoppade vi i vågorna och samlade stenar. Sen gick vi till rummet, tog en snabb dusch och gick för att äta lunch.

Den här pricken är jag. Så lycklig när jag får bada i havet.

Nu sover Arve middag, Juni sitter med en iPad och min mamma ligger ute och solar en stund. Jag känner mig otroligt tillfreds och tacksam.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.