Berlin!

Jag sprang 3 km igår utan att hosta. Bara en sjundedel av vad jag ska springa i Berlin men strunt i det, så skönt att det gick bra! 

Sen bokade jag om hotellet så nu ska vi bo här, på Radisson Blu Berlin. Så peppad på den lilla semesterhelgen nu!  

    
     

Jag tar jättegärna emot tips på var man ska äta och vad man ska se. Träffade nån halvkänd DJ på tunnelbanan förra veckan, hon spelar en del i Berlin så jag bad henne tipsa om en bra klubb. Hon ba… eeeeee Berghain? Sen var mitt tåg framme. Jaja ”tack” då hehe, kände faktiskt till den. 

Så här härligt var det förra gången, men då åkte vi ju hela familjen. Tänker mig lite mer nattliv nu. Om vi inte är halvdöda efter loppet då. 

6 reaktioner till “Berlin!”

 1. Heja heja vad du är bra! Har inga Berlin-tips, har inte varit där sedan askmolnet (dvs 2010), men faktum är att jag då bodde på exakt det hotellet! Mkt bra och bra läge vill jag minnas.

 2. Jag måste rekommendera en av de bästa restauranger jag varit på. Den godaste och hippaste vegetariska restaurangen: Cookies cream. Bör bokas i förväg! Rekommenderar att ni tar trerätters och att ni väljer olika rätter. Så att ni kan smaka av varandra. Det är väldigt vackert upplägg av maten och helt annorlunda smaker än annars. Cool stämning. Yes. Vi älskade helheten!

  Om ni vill gå till ett udda uteställe för att ta en öl.. så rekommenderar jag: MonsterKabinett

  Ni kan läsa om dessa via tripadviser och se bilder 🙂

 3. Älskar Berlin, fan vad härligt! Bästa staden att bara gå runt i. Är skitdålig på att komma ihåg namn på ställen, men asgod vietnamesisk mat på Monsieur Vuong i Mitte.

 4. Jag har också bott på exakt samma hotell! Rakt igenom bra, rätt lugn spa-del trots stort hotell.
  Jag åt de godaste färska vårrullarna någonsin något kvarter bort, på Madami. Gå dit! 🙂

  I övrigt tipsar jag om Ron Teleskys Canadian pizza och Apaka (ja, jag tipsar bara om mat). 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.