Fem semesterfavoriter

1. Min bästa hudvårdsprodukt alla kategorier är nattbalsam från Decleor. Under semestern testar jag after sun-varianten och den känns jätteskön när ansiktet fått både sol, salt och klor en hel dag. 

2. Biodroga MD even & perfect är en grön CC-kräm som jämnar ut huden, ger fukt och lyster. Jag tycker den är toppen! Det är en ny favorit för mig och jag kommer använda den året om. 

3. Decleors solskydd för ansiktet passar min torra hy bra. 


4. Schampo som tvättar bort rester av klor och salt och skyddar håret. 

5. Sån där ”leave-in-inpackning”. Det är oftast ganska dåligt tryck i duschen på semester så det är knappt jag orkar använda balsam. Då känns det bra att kleta i nåt skyddande efter tvätten. Jag hade dock hellre haft en som skyddar mot sol, men äsch. 

Såklart helt osponsrat inlägg. Och man får såklart en lika härlig semester med nån billig kräm i ansiktet och hotellets eget schampo. Det är bara jag som tycker sånt här är lite extra njutigt. Kanske du också. 

4 reaktioner till “Fem semesterfavoriter”

  1. Gillar hudvårdsinlägg! Inspirerande för kommande semester. Måste bara ställa en dum fråga, Decleors nattbalsam, finns det flera olika? För olika hudtyper?

    Tack för tips och ha en skön semester hälsar Molly

    1. Hej! Åh vad kul! Ja, jag använder annars oftast Neroli eller ibland Rose. Hos Skincity.se kan man göra ett gratis test och få bra svar på vilka produkter som borde passa ens hud bäst. Sen tycker jag ändå alltid att man ska be om prov på dyra produkter så man får testa ett par dagar innan man slår till. Tack för gullig kommentar!

  2. Åhå! Här var tipsen. Misstänkte väl att det var här jag läst om dem:) *google google* Klickat hem lite saker inför semestern nu. Vad dyrt det blev…hehe. Redan Decleor-lover dock så lite van vid dyrt ändå:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.