Fredag och lördag i Las Vegas

I fredags åkte vi till downtown och åt frukost på Eat. Som synes var det otroligt gott. Avokado och chipotlemajo….

Sen fick barnen leka i containerparken. Det är ungefär som det låter, massor av containrar staplade på varandra med butiker, restauranger, caféer och en lekpark i mitten, med olika rutschkanor. De hade jättekul!

När vi kommit tillbaka till hotellet sov Arve middag och jag och Juni badade i den uppvärmda poolen på vårt hotell. På eftermiddagen tog hela familjen en sväng längs The Strip, åt riktigt bra burgare på Shake Shack och kollade på all galenskap.

När barnen somnat spelade Martin en pokerturnering på Aria, med 75 deltagare, och vann. Så himla duktig! Själv låg jag i sängen i vårt stora rum på 21 våningen och läste, med utsikt över alla neonljusen. Extremt mysigt. Ja, här slösas det med superlativ.

När det blev lördag morgon åt jag och barnen frukostbuffé på hotellet. Det var dock väldigt ovärt. Men ja ja, så blir det ibland.

Sen drog hela familjen till Target för att köpa den billigaste sulkyn till Arve. Vet inte hur vi tänkte när vi bestämde oss för att inte ta med nån vagn. Han har varit ganska duktig på att gå under semestern, men det var som om Vegas sög musten ur honom. Jag hade inte fattat att det var så stort, bara att komma ut ur hotellet var ju en promenad…

Mitt i handlingen började det dock lukta popcorn i affären och plötsligt ropade personalen att vi skulle utrymma. Det kom flera brandbilar. Spännande bild va? Ehehe.

Vi fick åka till en annan Target. Sen åt vi lunch i downtown och på Nacho Daddy fick jag den här gigantiska margaritan till mina nachos med guacamole. Lika god som stor var den.

På eftermiddagen badade hela familjen på hotellet. Och efter det var Arve trött, så han och Martin stannade på rummet och kollade på Stick Man (av Julia Donaldson, som även skrivit om Gruffalon och Kvastresan). Hoppas verkligen den kommer till svenska Netflix snart.

Jag och Juni kollade på fontänshowen vid Bellagio (så wowigt!) och gick ända till Ceasars. Där köpte Juni en julgransklänning på H&M. Jag är så imponerad av hur gott humör hon varit på hela semestern, hon bara pinnade på med sina små ben fast vi gick kanske sex kilometer och det redan hade varit en lång dag. Så mysigt hade vi.

Det var vår sista kväll i Vegas.

4 reaktioner till “Fredag och lördag i Las Vegas”

  1. Herr Pinneman! Var en favorit här hos nummer ett. Nu när jag fick den här infon hoppas även jag på Netflix.

  2. Ja pinneman är fantastisk! Fanns på SVT förut, men boken är ju också magisk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.