Hej från Warszawa!

Det syns väl inte på bilden (tycker själv det är så töntigt när folk tycker de gjort ett stort klipp och så har de fortfarande svinlångt hår) men jag har i alla fall kapat en dryg decimeter. Klippte mig på salongen nära hotellet och ska på pedikyr på samma ställe imorgon. 

Nu är jag på vårt rum med ett gigantiskt glas vin (man kan tycka att jag romantiserar alkohol i bloggen ibland?? men senast jag drack ett glas vin var faktiskt när vi hade bokklubb 28 februari, har inte ens tänkt på alkohol sen dess) och snart ska jag gå till Lina & Fredriks rum, där Martin håller hus. 

6 reaktioner till “Hej från Warszawa!”

  1. Hanna! VAD ska jag ta för jacka?! Och skor? Har inte plats för fler än de jag har på mig när jag flyger…funkar dr. Martens? Alltså även om man går ut? Svinsnyggt hår oxå, såklart!

  2. Tycker om din stil! Är det inte dags för dig att tipsa en vilsen själ om fina vårkläder?! Ex. förslag på jackor, skor, byxor (för en som efter graviditet endast verkar komma i Molly från Gina Tricot efter tips från dig, kan alltså inte stänga några gamla byxor pga bredare höfter men vill ha liite variation iaf). Tack på förhand från en som helt tappat stilen och är öppen för allt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.