Hej resedagboken!

Vårt flyg gick redan 7.15 så igår checkade vi in på Radisson Blu Skycity (alltså det mellan terminal 4 och 5). Det tar emot att boka en hotellnatt så relativt nära hemmet men så inser man att vara på Arlanda kl 06 = åka hemifrån senast 04.45 för att ha lite marginal och hinna parkera etc. Det betyder med största säkerhet en väldigt dålig start på semestern. I alla fall i vår familj.

Istället tog vi det alltså lugnt hemma igår, vi hade väl tänkt åka vid 17.30 men kom iväg vid 19 och tog Arlanda Express istället för bil. Vi åt middag på flygplatsen och sov lugnt på ett bra rum. Imorse gick vi upp 05.30, duschade och väckte barn, gick ett par hundra meter till bagageinlämningen. Värt vartenda öre. 

Flygresan gick bra, Arve sov drygt två timmar och fick väckas när vi skulle landa. Men då hade han ett halvt Dora-avsnitt kvar att se så han var ok med att bli fastspänd igen. Han hatar annars att bli fastspänd. 

Vårt rum är fint och rymligt med dubbelsäng, stor bäddsoffa, kyl och stor uteplats ett par trappsteg upp från en gräsmatta. 

Nu har vi badat och ätit italiensk buffé, druckit vin och tagit en kvällspromenad längs stranden. Så glad att klockan är en timme mer här för svensk tid är bara 20 och jag är redo att somna.

En kommentar till “Hej resedagboken!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.