Los Angeles

På tisdag åker jag till LA. Jag ska jobba med insamling till vårt projekt som ger gravida kvinnor i Kongo och Tanzania möjlighet att föda barn på sjukhus, fast de egentligen inte har råd. Vi ska bland annat ha en välgörenhetsbrunch. 

Jag ska få bo hos Peppe i Santa Monica och har inga planer för resan, annat än att göra ett bra jobb och att vara en okomplicerad gäst. Men det gör ju inget om jag måste bada lite också, på fritiden. Det verkar som om det kommer vara runt 25 grader varmt. 

4 reaktioner till “Los Angeles”

 1. 1. Ta dig upp till Griffith Observatory. Fin överblick över LA. Men framför allt, ta på dig bekväma skor och hika runt på stigarna.
  2. Hyr en beach bike i Santa Monica och cykla till Venice beach. Finns några bra fika-stopp på vägen och Venice is one of a kind.
  3. Hyr en bil och ta en tur på Hwy 1. Fin tur ner från Malibu. Och när det börjar skymma/blivit mörkt, åk då ner för Sunset Blvd.
  4. Även Mulholland Drive är en fin biltur (typ allt i LA är uppbyggd för att man ska ta sig fram med bil).
  5. Har du mer tid så är Runyon Canyon ett fint promenad/hiking område.

  Sen har du ju Walk of fame, North Rodeo Dr, Santa Monica pier eller testa en av alla LAs överhypade hälsomats-restauranger osv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.