Med barnen till Göteborg

I lördags åkte vi till Göteborg. När vi kom fram åt vi på vårt bästa hamburgerställe: Butchers market. 


Sen gick vi till hotellet. Vi bor alltid på Scandic Rubinen på Avenyn. Det är nära till det mesta och man känner sig väldigt välkommen som barnfamilj. Barnen fick fina små paket vid incheckning och vårt rum var verkligen superhärligt. Om inte barnen varit med hade vi gärna tagit en drink i takbaren. Istället somnade alla som stockar i den drömmiga sängen. 

På lördag kväll var vi hos vänner på middag, med mina föräldrar och syskon. Och på söndag gick vi på Liseberg. Solen sken från klarblå himmel men det var ändå aldrig mer än 10 min kö. Barnen ÄLSKADE det nya fina Kaninlandet och vi åkte så många karuseller, träffade kaninerna, såg teater och lekte i den nya stora lekparken. Martin hann också ta en sväng i Helix, jag var ej avundsjuk. 


Vi kom hem sent söndag kväll, trötta men glada. Det var välbehövligt med en fin helg tillsammans. Tack Göteborg, vi ses i augusti. 

2 reaktioner till “Med barnen till Göteborg”

  1. Älskar Butchers market! Och måste ta en vända till Liseberg nu, innan hetsen kommer igång… Härligt att ni haft en fin helg här! Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.