Min födelsedag

Efter en varsin helkroppsmassage på hotellet öppnade vi en liten flaska champagne och gjorde oss iordning för kvällen. Sen mötte vi mina föräldrar på Café Einstein och åt wienerschnitzel. Så gott! Jag tänker ofta på TramsFrans när jag håller på med TripAdvisor-appen, läser recensioner och sådär, men om man är hyfsat källkritisk tycker jag det funkar fint. (I lördags kväll åt jag och Anna på nummer 1 av 6174 i Berlin, A Mano. Deras burrata var fantastisk.) 

 
Sen var vi trötta efter en lång dag så vi tog en tidig kväll. Skoja!!!! Vi är ju i Berlin. Vi drack vin på hotellrummet och lyssnade på musik och tiden flög iväg och när klockan passerat två var det dags att gå ut. Tyvärr verkade det som att man behövde ha fått en stämpel under fredag eller lördag natt för att komma in på Berghain denna söndag, så istället åkte vi till en klubb som heter Suicide Circus

På väg dit mötte vi en tjej som såg ut ganska exakt som Lisbeth Salander, hon kom klättrande över ett jättehögt stängsel från en stängd klubb och frågade om hon fick följa med oss. Ja, såklart hon fick. Det var ganska tung musik, jättejättebra.  

 

Vi dansade till ca 4.30 och sen var våra kroppar (för) trötta så då åt vi en varsin döner och åkte hem. Jag tvättade bort sminket noga och städade hotellrummet (ja, dvs, plockade iordning allt helt exemplariskt så det skulle kännas härligare att vakna) och drack en resorb. Sen sov jag i ca 2,5 timmar innan den här värdelösa sovkroppen vaknade, pigg som en mört. 

Nu har vi ätit frukost och ligger i ett varsitt skumbad. Jag kollar på Babel på datorn och det knastrar sådär härligt i skummet. Sen ska vi ut på stan.  

 

4 reaktioner till “Min födelsedag”

  1. Det lät verkligen som helt perfekt dygn!! Ha en fortsatt härlig semester.

  2. Nämen va? Läste och tänkte ”snart skriver hon att det är ett skämt”. Alltså verkar ju hur härligt som helst, men så mycket energi du verkar ha! Härligt! Är mycket mycket mer impad över att du orkar gå ut (efter midnatt) än att du sprang halvmaran.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.