Minidiscodans!

Igår när jag och Juni skulle till baletten blev Arve superledsen. Efter en stund fattade jag varför, när vi pratade om att Juni skulle till sin dans trodde han att det betydde ”minidiscodans” (som han kallar minidiscot på Sunwing, fast jag tror att björnarna sjunger minidiscodax?) och blev ledsen när han inte fick följa med. Nu är det i alla fall bara 39 dagar kvar tills han får träffa Lollo & Bernie igen. Och bada hur mycket som helst.

Jag var nyss inne på TripAdvisor och kollade de senaste recensionernaSunwing Sandy Bay Beach, folk verkar så himla nöjda. Jag är ganska noga när jag väljer resmål och hotell (när vi flög reguljärt och bokade hotell separat var det inte ovanligt att jag lade 20 timmar på att boka) och uppskattar verkligen charter på så vis. Plus att resan i januari, till Sunwinghotellet på Teneriffa, var den mest vilsamma semester vi haft sen vi fick barn.

LCACPX11168_2_30

8 reaktioner till “Minidiscodans!”

 1. Jag försöker övertyga min man om att det är en bra ide att åka på liknande resa till hösten med då en 20-månaders och en 5-månaders. Är det?
  Syftet med resan är obegränsat med bad för stora och för mamman: att slippa plocka legobitar från golvet.
  Vill gärna veta mer om resorna!

  1. Där vi var, på Teneriffa, fanns ett lekrum med leksaker även för mini. Jag antar att det är likadant på alla hotell. Och jag skulle tro att 20-månaders (som då är två månader yngre än Arve var nu) tycker det är spännande med Lollo & Bernie och att bada. Däremellan kan de rita eller pyssla eller bygga lego hehe (lekrummet var som en öppen förskola typ).

   Semester med småbarn blir ju aldrig så vilsam, men det fanns väldigt barnvänlig mat till alla måltider och gott om skugga för barnvagn med sovande bebis. Till och med särskilda rum i markplan som heter typ Happy Baby, med inhängnad gräsplätt.

   Jag tycker det är mysigt att vara tillsammans hela familjen och det är skönt med barnanpassat hotell. Bara att man checkar in bagaget direkt på hotellet och går ut till väntande buss som kör en till flyget med bara handbagage var så värt.

 2. Jag vet vad du menar! Vi har en 4-åring och en 1-åring och var på Teneriffa i december. Vi har rest mycket med barnen men det här var första gången som jag kände att jag faktiskt hade semester. I sommar blir det ingen Lollo och Bernie – vi har redan bokat Kamala i Thailand nästa vinter och Sunwing är ju inte direkt billigt…Dock åker jag och barnen med mina päron till Kreta med Langley om ett par veckor; det ska bli spännande att se hur det står sig i jämförelse!

  1. Åh vilka härliga planer! Det är såklart kul att kombinera charter med nån storstadssemester, men som du skriver ”semester” som i vila upp sig lite är ovanligt med småbarn. Hoppas Kreta blir toppen! Mysigt att åka med mormor och morfar.

 3. Måste bara tacka för ditt första inlägg om Sandy bay beach. Efter att ha läst inlägget så bokade jag resa dit med familjen. Kom hem idag och vi är supernöjda! Fräscht, god mat, bra service. Fina pooler och nära havet (precis utanför hotellområdet). Det var helt vilsamt! Barnen är nästan 6 och 3,5 år, de var fantastiskt lyckliga. Vi reste direkt fr Växjö. Helt galet smidigt! Tack! /Karin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.