Prag del 2

Med bara två nätter i Prag blev det till att maxa njutet. På torsdagen tog vi en lång promenad till det moderna museet Dox. Det var fint. Inte minst att gå in i det här åbäket, även om jag fick puls av gallertrappan upp. Läs mer här.

 

Sen gick vi på stan. Jag köpte lite kläder till barnen och vi åt bra pasta/pizza/burrato till lunch på Pizza Nuova.

På kvällen var vi alltså på den högljudda, glada och goda mexikanska restaurangen som jag redan postat massor av bilder ifrån: Las Adelitas. Den var toppen. Tre killar spelade live och vi fick fin service. 

Senare ville vi gå på klubb så vi frågade Effie på vårt hotell om hon hade tips. Man blev ju för övrigt ganska kär i den här smarta tjejen som jobbat på ungefär alla klubbar i Prag. 

Vi fick flera förslag utifrån våra önskemål och valde Vlkova 26. Vi kom inte dit förrän vid två dock, pga bra fest på hotellrum. Men det var bra val av klubb, mer som en bar men med ett litet dansgolv och fin stämning. 

Jag vill verkligen rekommendera vårt hotell: ICON. Det låg nära ungefär allt och det var så himla välkomnande och fint. Och mysiga rum, kolla mitt lilla gulliga. Ritualsprodukter i det fina badrummet, minibar, vattenkokare och allt sånt. Och en sladd för att koppla telefonen till tevens högtalare. Megaskön säng osv. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.