Så intensivt! 

Denna konferens alltså, jag har fullt upp mellan 9 på morgonen och ca 22 på kvällen, det är knappt några luckor mellan alla intressanta föreläsningar och workshops. Jättebra såklart! Jag är ju här för att lära och inspireras och det ger valuta för pengarna. Men hjälp vad trött jag är på kvällen, när jag pratat engelska en hel dag och försökt göra mitt bästa i grupparbeten med människor från Indonesien, USA, Thaiwan, Österrike och UK. 

Det kanske beror på att vi jobbar med ungefär samma sak och att personerna kommer från organisationer som Läkare utan gränser, WWF, Greenpeace, Röda korset, Cancerfonden. Men alla jag träffat är i alla fall väldigt öppna och enkla att umgås med. Igår lyckades jag skämta på engelska så att alla skrattade, då blev jag typ tårögd *lajvar världsmedborgare*. 

Men ja, min engelska lämnar lite att önska, även om den i alla fall blir bättre och bättre. Igår kväll på middagen satt jag med ett gäng norrmän från Kreftforeningen. Så skönt att prata svenska om serien Dag, om att gå på tur och få smarta tips om nyheter på Facebook. Vila hjärnan åtminstone något. 

Igår hann jag dessutom med nöd och näppe klämma in en joggingrunda på lunchen, det var skönt med lite frisk luft. Jag sprang dryga 5 km runt en jättefin liten stad/by.  

   
Bra sak: fast jag inte sprungit på nästan 3 veckor pga förkylning kändes benen lätta hela rundan. 

Dålig sak: efteråt fick jag jätteont i en höft, vilket jag också hade efter de senaste två passen innan förkylningen. Nu ska jag inte springa mer innan jag tränat upp bål och säte mm. Det onda sitter på en punkt på utsidan höften, känns inte under själva löpningen utan efteråt, går över när jag vilar och en naprapat jag träffade trodde att det skulle gå över med mer stabilitet (pga starkare muskler). Jaja, vad har man annars vintern till? Hej SATS. 

Nu ska jag gå ned och äta frukost. Vi hörs senare! 

6 reaktioner till “Så intensivt! ”

  1. Men hallå, vad är det du jobbar med egentligen? Du har säkert nämnt det mer men var väl i nån trötthetsdimma då! ? verkar ju grymt iaf!
    Och tack igen för biet Maya-biljetter! ?

  2. Jag fick också ont i höfterna efter 10-11km rundorna. Men som sagt så gick det över efter nån dag.
    Vad duktig du är som håller igång!

  3. I början av året hade jag jätteproblem med muskelfästen vid höften, min naprapat sa också att jag behövde jobba på core- och sätesmuskulatur. Har dessvärre inte varit så flitig med mitt rehab-program, men det har ändå blivit bra, nåja nästan. Mitt mål under vintern är iaf att försöka köra de där övningarna för att slippa få ont när jag springer mer igen i vår, nu blir det nog bara någon enstaka runda under höst/vinter tror jag.

    Du får jättegärna hänga med mig på måndagspasset på SATS som jag brukar gå på! 🙂 Mycket bra för att bygga styrka (och svinjobbigt bitvis).

  4. Jag har också fått ont i höften. I mitt fall handlar det nog bara om förfall. Har inte tränat på en evighet. Däremot burit Sammie på vänsta höften i ett halvår. Bör troligen komma igång med träning. Jag blir väldigt peppad när jag läser om hur du kör på!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.