Semesterfavoriter

1. Jag fick tofflor i spat och nu har jag alltså blivit en person som alltid kommer ta med inneskor (helst spatofflor) på resa. Så skönt på svala klinkergolv som gärna blir lite sandiga.

2. Läppstift!

3 och 4. Olika inbakade flätor och solglasögon i poolen, för att slippa trassel och att bli bländad av solen. Igår försökte jag göra den här.


5. Den här CC-krämen från Nivea har varit perfekt. Den jämnar ut, ger fukt och lite solskydd.


(Den fick jag gratis på en pressfrukost vill jag påpeka.) 

Jag lägger ganska mycket tid på att förbereda en resa. Förutom att jag gör ganska grundlig research om resmål och hotell (valde Sunwing Fañabé Beach pga uppvärmda pooler och bra recensioner) så gillar jag att kolla upp utflykter, restauranger och planera packningen.

Jag har en stående packningslista i ”anteckningar” i telefonen som jag uppdaterar ibland. Grundlistan funkar för korta och långa resor och så fyller jag på beroende på säsong och resmål. Det är så skönt att bara kunna kolla av, oavsett om vi ska till Karlstad en helg eller om jag ska åka ensam på nån jobbgrej. Jag packar verkligen inte allt varje gång, men det är enklare att bara välja bort än att glömma något.

4 reaktioner till “Semesterfavoriter”

  1. Åh, hoppas ni har möjlighet att hyra bil och åka runt lite på Teneriffa! Det finns så mycket mer än de där charterorterna på ön. Kan rekommendera ett besök i Santa Cruz och att åka upp på Teide – galet landskap, uppskattades faktiskt även av vår treåring!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.