Sista kvällen på balkongen 

Efter en fin middag gick vi till hotellet, lade barnen och satte oss på balkongen. Martin tog revansch i plump, dessutom målade jag naglarna och drack nåt billigt men kallt vitt vin.

Åh vad ljuvligt detta varit, Juni sa att det var bästa resan någonsin. Och det har verkligen varit vilsamt och fint. Jag har ätit god mat, badat massor, varit på spa, läst bok, vilat, sprungit totalt 16 km, pratat massor med min man och umgåtts med mina barn utan någon stress eller (nästan) något tjat.

3 reaktioner till “Sista kvällen på balkongen ”

  1. Härligt! Perfekt tid att åka nu också, när det är kallt, mörkt och slaskigt. Jag antar att du kan rekommendera hotellet? Funderar själv på en resa dit i höst/vinter. Bokade ni med Ving?

    1. Ja, det kan jag verkligen göra, det var en perfekt semester för oss. Superroliga aktiviteter för barnen, bra mat, nära till stranden, varma pooler, bra wifi 😉 Rummen har ju inte precis samma standard som svenska hotell, det var brunt trä och murrigt. Men massor av förvaring, litet pentry och väldigt rent och fräscht. Vill väldigt gärna åka tillbaka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.