Sunwing, we’ll meet again

Eftersom det var så himla härligt på semestern i vintras tänker vi ta en chartervecka med Ving även i sommar. Vi ska åka till Cypern och Sunwing Sandy Bay Beach. Det har fått jättebra recensioner och verkar ha ett fint läge vid stranden + alla rum är nyrenoverade.

LCACPX11168_2_30 LCACPX11277_2_30 LCACPX11817_20_30 LCACPX11301_2_30 LCACPX11830_20_30 LCACPX12061_20_29

 

Jag såg på Facebook att några kompisar funderade på tidig semesterresa och var inte sen att erbjuda vårt sällskap. De kände sig såklart tvingade att tacka ja… och så började bråket. Närå, jag hoppas att det blir härligt för dem också, fastän våra barn är lite yngre än deras. Det ska bli mysigt att hinna umgås med några man längtat efter, samtidigt som de inte heller är såna som vill göra exakt allt tillsammans med en annan familj.

Martin ska jobba några veckor i sommar så det känns fint att hinna resa bort en vecka innan det blir lite logistik, en av hans turnéer krockar till exempel med Almedalen, där jag ska jobba. Det kommer att lösa sig, men då vill man såklart maxa ledigheten tillsammans. Barnen är helt Lollo & Bernifierade sen senast så de är också redan pepp.

29 reaktioner till “Sunwing, we’ll meet again”

 1. Där var vi i somras och ÄLSKADE det. Bäst av allt var nog gymmet tror jag. Och kids/youth club för båda barnen. Kommer bli perfekt för er!

 2. Var på SandyBay för typ 10 (?) år sedan och det var bra redan då. Älskade Cypern! Hoppas ni får en härlig resa

 3. Gud så härligt det ser ut! Vi kommer aldrig iväg på nån semester, det är väl för att vi redan bor i en semester kanske men det blir ju inte samma sak när man har alla vardagssysslor att ta hand om. Man vill ju ha det där hotellrummet och inga måsten.
  Ahh!
  Så skönt att ha något att se fram emot i det där innan-våren-vädret.

 4. Kanske har kommenterat detta innan MEN LOLLO OCH BERNIE!!! Jobbade som assistent för ett eventföretag och skulle vid ett event se till att Lollo och Bernie(visste vid den tidpunkten inte vilka de var) kom fram till scenen (en sträcka på ca 20 m) DET BLEV KAOS pga alla 10000000 barn som blev helt starstrucked och skulle krama och fotograferas hahahahahahahahahaha. Justin Bieber har inget att komma med.

  1. Alltså saker man upptäcker som småbarnsförälder… Youtubefilmer på tex vuxna som öppnar Kinderägg? Sjukt.

   Men Lollo & Bernie, de som spelade dem på förra resan var så gulliga, tog Arve i famnen och såg alla barn även de blygaste. Så fint ändå.

   1. Har bara fått höra av andra som har kids om kinderäggen på Youtube. Verkar crazy. Och så fint för arve! Så himla viktigt att se alla barn, även blyga. <3

   2. Vi fick ha seriös detox från youtube. När Charlie började prata med amerikansk engelska av att ha kollat kinderäggsöppning samt diverse leksaksöppningar lades ipaden på hyllan i några månader. Nu verkar han ha glömt bort det.

 5. Svennigt men trevligt! Hur tänker ni kring semestrar och liknande när barnen kommer växa upp och bli flera år äldre, vill du/ni försöka visa dom mer av hur livet ter sig i världens olika hörn eller kommer ni fortsätta med svennebanan-semestrar då också? Tänker att sådant här verkligen är med och formar barns syn på att åka utomlands, träffa andra kulturer i landet dom besöker osv. Hur tänker du?

  1. Men kära S… De få gånger någon kommenterat upprepade gånger på det här sättet har jag på ett eller annat vis tagit reda på vem som gömmer sig. Ofta har det deppigt nog visat sig vara samma person.

   Jag tycker det är sorgligt när människor reduceras till ett nättroll så från och med nu kommer jag inte att publicera fler av dina kommentarer, såvida du inte anger ditt förnamn och en personlig e-postadress. Och det känns väl inte aktuellt antar jag?

   1. Bra tänkt Hanna! Finns ingen anledning att publicera tråkiga anonyma kommentarer. Du är så öppen här, med dina tankar, ditt liv mm att det känns så INTE OK att kommentera sådär. Särskilt inte anonymt. Kram!

  1. Är du ett nättroll bara på arbetstid, när du får betalt för det?

 6. Mitt val att inte kommentera med namn är ju mitt val. Det betyder inte att jag är något nättroll. Jag har aldrig haft som syfte att gå till personangrepp mot dig eller vara medvetet elak utan ställt nyfikna frågor för att jag varit genuint intresserad av få veta hur du tänker! Jag ber dom uppriktigt sagt om ursäkt om du tagit illa vid dig av mina kommentarer och respekterar ditt val av att värja dig för att bli ifrågasatt.
  Så det här kommer bli min sista kommentar.

  Allt gott!

  1. Helt uppriktigt nu S: menar du alltså att du på allvar inte haft en bakomliggande ”ond” avsikt med dina kommentarer? Att du enbart ställt nyfikna frågor?
   ”Är du bara en barmhärtig samarit på kontorstid, när du får betalt för det?”, skrev du tidigare idag.
   Är det vad du kallar en ”nyfiken fråga”?

   Din kommentar ovan – där du ber om ursäkt- är ett utmärkt exempel på härskarteknik, där du väljer att tänka att anfall är bästa försvar, vilket naturligtvis står dig helt fritt.
   Men det hade i det här läget varit mycket mer ärligt – och intressant – att läsa om varför du har den här nedlåtande tonen mot mycket av det som Hanna skriver och berättar om.

   Och om du haft ärliga och goda intentioner, varför kan du då inte hitta på ett alias i kommentarsfältet och uppge din mailadress enbart för Hannas kännedom?

 7. Åh, tänk att en sitter och drömmer om charter nuförtin. Helt oironiskt tycker jag att det verkar assoft! Och så mysler jag lite åt stånk åt hur patetisk en blir som småbarnsförälder, jag känner mest att det är skööönt. Hoppas vi kan komma iväg nästa år.

  (Jag skrattade fö helt orimligt mycket åt … och så började bråket)

  1. Jag VEEET, alltså en vecka i 35-gradigt Berlin förra sommaren (med dubbelvagn och utan hiss till tunnelbanestationerna) var helt uppriktigt bland de bästa semesterresor jag haft, men det är ändå så himla vilsamt med charter. Sunwing har liksom nån tjänst där man checkar in sitt bagare direkt på hotellet, bara att ta transfern med nån handväska sen. Sån logistisk dröm.

   En kompis ska hyra hus i Frankrike och jag höll på att hamna i värsta försvarstalet om att det är ”så smidigt med charter”, men sen insåg jag att det var medelklasskomplexet som talade.

   Älskar att du också är fan av ”och så började bråket”.

 8. Alltså S!!!!!!
  Hahahaa, vad man skulle vilja veta vem som gömmer sig bakom dom bittra kommentarerna.
  Så himla sorgligt att behöva vara så!

 9. Åh! Jag och min kille har inga barn men i juni ska vi åka till Kroatien med hela hans familj; hans föräldrar plus syster med familj och peppen är skyhög för hela gänget! Tycker att dessa sunwing-hotell verkar amazing på många sätt. Barnen längtar efter Lollo & Bernie, mina svärföräldrar längtar efter all inclusive och lata dagar och vi längtar efter havet, lilla staden och gemensamt poolhäng och mys. Tänker (lite svar till S) att bara för att en älskar charter vid vissa tillfällen eller tidpunkt i livet betyder inte det att en inte är öppen för andra resor eller gör dem också.

   1. Längtar alltid till havet men ja, extra längt pga vintern. Perfekt tid att åka, vädret i Sverige innan midsommar brukar ju inte vara en solig dröm direkt. Ska bli himla gött med svennig charter, skäms inte ett dugg över den känslan!

 10. Ändå lite synd att S’s kommentarer försvinner, de är så oerhört bittra att de blir sjukt underhållande – dessutom får bittra människor alltid mig att må lite bättre i jämförelse (antagligen ngt jag borde jobba bort, haha!)!

  Vi funderar också på charter i sommar eller möjligen på höstlovet – kikade runt lite och ska väl försöka boka snart! Niklas vill ha all inclusive, tjejerna vill ha Lolo & Bernie, Alex vill ha en stor pool med fisk så man kan fiska direkt i poolen(?) och jag vill ha lugn och ro…så ja, det känns väl som att Niklas och tjejernas önskemål går att uppfylla iallafall 🙂

 11. Åh bästa hotellet! Vi var där i somras, helt perfekt för oss alla! Kan varmt rekommendera typ allt! Stina fick ju vattkoppor när vi var därnere så det blev ju lite speciellt när vi inte fick åka hem… utan vi fick en extra veckas ofrivillig semester. Men det löste dom. Ett tips är att ta sig till Makronisos beach. En liten strand insprängd i berget med mysig taverna. Ligger norr om Ayia Napa. Men väl värd en taxiresa på 10 min.
  Sedan finns det en mexikansk restaurang som var Grym, Los Bandidos och en Italienare… De Medici. Båda topp!!

  Åh ha det så härligt!

 12. Jag & min kille var på charter i maj förra året och det var min bästa semester nånsin! Längtar tills jag kan ta med mig barnet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.