Team långkalsong

Igår kväll pratade jag i telefon med en kompis som precis hade kommit fram till familjens fjällstuga. Hon skulle gå runt i långkalsonger hela helgen och det lät så otroligt skönt. Vi ska ju få prova en minisemester till fina Kungsberget i januari och jag är så uppspelt inför det. Min syrra och Johan ska förmodligen följa med. Det betyder att jag och Martin kan turas om att åka skidor i gott sällskap och att vara med barnen och lära dem åka skidor/leka i pulkabacken/mysa i stugan.

Jag älskar den här bilden. Stugmyset med backen precis utanför. Jag tänker mig hur man ser pistmaskinen åka uppför berget från sängen.

940x430_Kungsberget-2

I Kungsberget är det kvällsåkning på torsdagar (vi ska vara där en långhelg, torsdag-söndag) och några pister är öppna till klockan 19 både fredag och lördag så det borde kunna bli många åk. Jag funderar på att börja helgen med en privatlektion, det var så längesen jag åkte skidor. Och Juni ska få gå i skidskola.

_G6Q7295

När jag jobbade på reklambyrå hade vi Kungsberget som kund och jag brukade ta fram prisexempel till marknadsföringen. Här kommer ett:
– Fira jul (22-25 december) i ett nybyggt boende 25 meter från backen. Hela boendet med fyra bäddar kostar 1000 kronor/natt. Ändå prisvärt?

Jag har inget avtal med Kungsberget utan ska som sagt få provbo en helg, utan några krav på blogginlägg om anläggningen. Men det är ju ändå roligt att skriva om det. Återkommer efteråt med en så opartisk och trovärdig recension jag kan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.