Till Way out west!

Nu ska jag ta tåget till Göteborg. Martin åkte redan igår och jag är så peppad på denna helg. Jag har färgat håren och ögonbrynen och till och med sovit en natt med tandblekning i skena. Nu säger jag hej från pendeln! 


Jag är ett stort fan av god framförhållning så jag myser så mycket åt att Martin bokade tågbiljetter i supergod tid. Vi åker första klass för nästan ingenting. Synd bara att jag inte känner igen så många musiker, jag som älskar såna spaningar. Igår åkte Martin i samma kupé som Zara Larsson och HENNE hade jag dock känt igen, en sån stjärna. 

Jag har ett pensionärsrinn i högra ögat (mycket irriterande) och är glad att jag inte målade nån dramatisk eyeliner, håller på och duttar med en servett för att undvika tårflöde. Men i övrigt känner jag mig på topp. 

Vi ska bo på Scandic Rubinen, jag känner mig nästan lite stammis där. Men det är alltid bra. Extra härligt att det är Nöjesguidens hotell under festivalen.

Räkna med intensiv festivalblogg! 

6 reaktioner till “Till Way out west!”

  1. Läste rinn från högra örat. Tyckte det kändes sådär.
    Men! Så snygg och så gött! Ha det så jädrans bra! Kram

  2. Åh! Nån gång ska vi också åka till Way out west.. om sisådär 2 år när bebisen i magen kan vara hos barnvakt.

    Vad är det för skena med tandblekning? *nyfiken* Hur länge funkar det?

    1. Tack! L’Oreal Prodigy blev det den här gången. Köper alltid sån hårfärg som finns i affärer, orkar inte färga så ofta och vill att de ska täcka grå hår.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.