Wienerschnitzel och cremant

Vi firade pappa på La Rotonde igår. Jag har aldrig fått så bra service på en restaurang, den var helt perfekt. När vi var på väg att gå sprang dessutom en servitör efter oss med en flaska prosecco i en presentpåse till pappa. Så gulligt gjort. 

Här har precis servitörerna och vi sjungit Happy Birthday (och alla andra bord applåderat) och Sara vill ge pappa en sked. 

Efter middagen försökte jag övertala resten av gänget (ja, förutom våra föräldrar då) att vi skulle gå på en stor klubb senare på natten, men ingen var så pepp. Istället drack vi drinkar i hotellbaren. Jag var lite besviken först, men det hade ändå inte blivit kul att gå med folk som följer med för att vara snälla. Vi hade trevligt. 

Ikväll ska vi äta mexikanskt och sen har jag sett en annan klubb som verkar bra (med karaoke!) men jag tror eventuellt att jag istället ska gå och lägga mig lite tidigare än igår natt (klockan blev tre! jag som skulle sova ut på denna lilla semester, vaknade såklart ändå åtta ?) och vila upp mig lite. 

Men nu mot Dox! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.