Festlistan

Hittade en festlista hos Sandra Beijer.

– Vilken är den roligaste fest du någonsin varit på?
Vår bröllopsfest.

– När var du riktigt full?
På Charlottes champagnefest. Ja, ni ser. Vi hade med en flaska Cristal som Martin fått i 30-årspresent.

– När gjorde du något pinsamt på fest?
Det blir aldrig kul om inte folk vågar vara ”pinsamma” på fest. Gör väl något pinsamt på varje fest.

– Vilken är den peppigaste låten?
Det är en låt som många av de andra gästerna har en relation till. Älskar när alla får feeling och sjunger med. En peppig låt för mig är Blind med Hercules & Love Affair. Kommer aldrig glömma när den precis hade släppts och jag var på Koriander och Martin spelade den på terrassen och jag dansade under bar himmel. Ok, minnet är inte alls lika töntigt som det lät när jag skrev det, heheh.

– Vad känner du dig snyggaste i?
I sällskap av vänner där man liksom lyfter varandra genom kvällen.

– En riktigt kalasig bild tack!

– Beskriv en perfekt fredag
En perfekt fredag är en alldeles vanlig vecka, när jag haft en bra dag på jobbet, gärna med möte i stan på eftermiddagen så man hinner få den där känslan av att alla är på väg hem med buketter och systempåsar. Sen hämtar vi barnen tillsammans, lagar middag och kollar på nån serie när de har somnat. Nystädat är det också.

Men eftersom det är en festlista får jag väl säga att en perfekt festlig fredag är ungefär som en dag jag upplevde under Way Out West 2016. Dagen började med vinlunch på Smörgåsbaren, fortsatte med dans på dagsfest på Rubinen, prat och hotellrums-vin med en kompis, sen vidare till festivalområdet för svinbra spelningar och så avslutade vi med svartklubb tills solen gick upp.

– Vem är du på efterfest?
Går aldrig på efterfest. Jag kan vara uppe hela natten om det är ett bra dansgolv, men skulle aldrig prioritera nån sömnig efterfest före att få sova.

– Bästa walk of shamen du gjort?
När jag och Martin var nykära gick jag alltid upp vid sju-åtta och cyklade 5 km hem till mina föräldrar (där jag bodde under en period) för att gå ut med hundarna. Ville inte att mina föräldrar skulle behöva göra det (de ställde ändå upp så mycket) och jag avskyr ändå sega morgnar hos nån annan. Det var frost i gräset och vackert längs vägen.

– Vad ska du göra i helgen?
Jag ska åka till Karlstad med barnen. Det blir absolut ingen fest, jag hade tänkt gå på Thåström men jag kan se honom i Stockholm istället. Det ska bli jättehärligt att umgås med mina föräldrar och vara ute i höstvädret.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.