12 reaktioner till “Med såna vänner…”

 1. Oh…
  Lite sorgligt nog så har min sambo, ett kompis gäng som funkar så. Som vi umgås med.
  Tex vi hjälpte ett par att flytta. Det betydde att vi fick hjälpa till att packa ner deras saker. Bära och lasta in. Och packa upp. Bästa biten var att killen bär inget med motiveringen ”någon måste ju peka var grejerna ska stå i lastbilen och leda arbetet” tjejen bar inget med motiveringen, att hon började tapetsera ena sovrummet under inflyttning och skulle naturligtvis ha hjälp med det. ?

 2. Och nu läste jag vidare….
  Och precis sådär är våra midsommar och nyårs firande med det gänget ?

 3. Alltså nog för att man kan lägga ihop för att ordna nån större middag och så. Det har vi gjort en del i vårt gäng istället för att
  laga nån del en och en. Men då är det ju något man kommer överens om. Inte som en anmälningsavgift eller då få det att låta som om man bjuder. Nej fy… påminde mig om när Christer i P3 hade nåt avsnitt om snåla kompisar/partners. Typ nån som räknade ut vad en var skyldig för en tomat… upplevde sån himla sekundärskam när jag lyssnade på det.

  1. Haha jaaa! Och såklart man kan lägga ihop och ha knytkalas och allt möjligt. Jag tycker även att kuvertavgifter är bra, betalar gärna om jag får gå på fest. Men de där personerna kändes bara lite väl.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.