Välkommen på Botox-kväll!

Detta var alltså ett aprilskämt. Fick bara glada kommentarer men av nån anledning har samtliga försvunnit. Utreder detta nu.


Tunga ögonlock, bekymmersrynkor eller tunna läppar? I samarbete med en av Stockholms bästa kliniker kommer jag att ordna en ”botox-kväll”. Vi bjuder på mingelbuffé och du får rådgivning och hela 30 % rabatt på din behandling under kvällen.

Det här är Angelica, hon är leg sjuksköterska och har mer än 10 års erfarenhet av fillersbehandlingar. Angelica kan också ge råd om mer omfattande behandlingar och även operationer som bröst-, buk- lår- eller ögonlocksplastik.

Botox är en av världens vanligaste medicinska estetiska behandlingar och årligen utförs ca 5 miljoner behandlingar med ”botox” världen över. Vanliga behandlingsområden är rynkan mellan ögonbrynen, kråksparkar runt ögonen och de horisontella linjerna i pannan. ”Botox” används också kosmetiskt för att behandla olika typer av asymmetrier i ansiktet.

Anmäl dig till: april-april-din-dumma-sill@hotmail.com

(ängslig disclaimer: det är såklart inte fel med botox, det kan dessutom hjälpa mot både huvudvärk och analfissurer har jag läst, kändes bara som ett oväntat samarbete för denna blogg och därför kuligt skämt?)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.