40 år minus två veckor

(Hej hej, jag kommer inte skriva så mycket om c-ordet här för jag antar att ni får en del sånt på annat håll. Det beror inte på att jag inte bryr mig om alla som drabbas osv.)

Både i fredags och igår åt jag grillad korv till lunch. I förrgår på Tyresta och igår i en park nånstans mellan Tallkrogen och Svedmyra. Korvgrillning är en perfekt aktivitet, men särskilt nu kanske?

Jag och Caroline pratade också om att när det handlar om att vara utomhus med barnen är det alltid trevligare om man som vuxen kan hänga upp det hela på en aktivitet som omfattar att äta något. Så leker barnen medan man själv står och pysslar med maten, småpratar, fixar. Så mysigt!

Det är så vackert ute nu, även om vindarna är gjorda av ren is och jag klär mig i tusen lager kläder. Det enda utmanande på mina promenader är att försöka undvika att gå nära alla pensionärer som är ute för att njuta av vädret, och att hålla andan inom två meter från dem. Men att komma ut gör under för mitt humör.

I fredags kväll var vi på middag hos vänner med barn i samma klass och på samma förskoleavdelning som våra. Det var vår tur att bjuda men mysigare att vara i deras hus (så barnen kan leka på en annan våning) så vi tog med middagen dit. Jag gjorde en stor gryta chili, guacamole, mangosalsa, picklad rödlök, riven cheddar osv. Och en kanna hemgjord margarita!

Jag har lite dåligt självförtroende på matlagning, kanske för att jag är gift med en som är kock/haft restaurang osv. Men det här var GOTT.

För övrigt funderar jag på hur jag ska fira min fyrtioårsdag. Med nån bra take out kanske.

3 reaktioner till “40 år minus två veckor”

  1. Åh! Jag gillar din blogg! Ville bara titta in och säga det att jag läser ikapp en massa inlägg då och då för att, ja, allt är härligt här inne. Exakt som din titel, och jag älskar det! Kram från Åre!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.