Äckelvisning och instoppat i jeansen

En rolig grej vi gjorde på höstlovet var att gå på äckelvisning på Livrustkammaren. Jag och barnen, min syrra och brorsa. En urbra museipedagog och en riktigt äcklig och fascinerande visning var det. Rekommenderas!

Något som inte var äckligt var den här laxen med ingefära och svart ris som jag åt på Asian Post Office idag. Otroligt gott var det!

Annat som hänt är att jag tänkt på att jag är glad att jag vågade börja stoppa in överdelar i jeans trots ej platt mage. Det öppnade liksom upp min garderob för nya kombinationer.

En annan grej är att jag blev URGLAD när Louise länkade till mig. Förvaltade det på ett ganska dåligt sätt med tystnad här inne men järnspikar vad intensivt det är på jobbet. Har liksom suttit på toalocket och hamrat på tangenterna ikväll för att inte störa nån sovande familjemedlem. Ja inte hela kvällen, bara efter kl 23.

Men kolla vad snällt skrivet.

Innan dess satt jag i soffan och jobbade samtidigt som jag åt nån god ost som Martin dukat fram med pepparkakor och kollade på Innan vi dör med 1/2 öga. Så det är inte synd om mig, det säger jag ej. Har bara lite fullt upp i några dagar.

Orkar inte ändra syftningsfelen, förlåt.

Hej så länge!

En kommentar till “Äckelvisning och instoppat i jeansen”

  1. åh jag har inte kommit dit än att jag vågar stoppa in i byxor pga hyfsat rund mage. du är så himla fin när du gör det! så sjukt att ens skriva våga om det här. men nu är det som det är. nu är man som man är.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.