All over the place

Oh the joy of pms.

– Jag och Juni gick till kiosken för att visa stöd efter att ägaren rånats häromkvällen. Vi stödhandlade ganska mycket, kändes som bästa supporten. När vi pratade om rånet och han visade en film från övervakningskameran (usch vad skrämmande det var, två rånare med nåt pistolliknande föremål) hände tyvärr detta: Jag började gråta.

Skämdes så mycket. Hoppas han fattar att det 100% var av medkänsla. Det måste ha varit så skrämmande, samt att han ska behöva stå i butiken varje kväll nu, som om inget hänt. Annars går det såklart inte runt ekonomiskt.

– Pratade nätvett med Juni och hennes kompis medan de bakade och jag städade lite. En himla mysig eftermiddag. Men sen blev jag ängslig att jag pratat för mycket om riskerna och hur viktigt det är att man vågar prata med nån vuxen om man blir utsatt för något. Tänk om de inte hunnit prata alls om det hemma hos kompisen. Skickade ett långt sms till hennes mamma och fick tack och lov ett snällt tillbaka, att vi såklart måste prata med dem om sånt. Usch, ändå en halvtimme av skam.

– Blev onödigt irriterad på barnen som tydligen bara skojade med varandra under tandborstningen men inte vet jag vad som är ret (och kan få nån av dem att bli jättearg på den andra) eller ”vi har ju bara kul!”??? De försvarade i alla fall varandra mot sin sura mamma och det var väl i och för sig fint.

Nu ska jag kolla på CHEER (det är så bra!, Netflix) och njuta av att ha städad lägenheten och sövt barnen.

Bildtext: Igår gick jag vilse i Vendelsö och Google maps trodde jag kunde gå på vatten????!!!!? Jag litar alltid så mycket på Google maps så kände mig KRÄNKT.

Det blev dessutom mörkt ganska snabbt och jag var på en grusväg utan belysning samt hade tagit mig dit via en rådjursstig i skogen, där jag även klättrat uppför ett litet berg. Kände mig inte precis bekväm att ta den vägen tillbaka igen i mörkret.

Men efter att ha gått grusvägen ganska långt åt andra håller kom jag till slut till ett motionsspår och hittade ut. Glad att jag slapp ringa hemvärnet, eller vem som nu räddar en vilsen kvinna.

4 reaktioner till “All over the place”

  1. Härligt inlägg! Jag blev glad, så fint att se vardagslivet nedskrivet sådär ibland 😊

  2. Så modigt (även i dagsljus) att ge dig iväg så på okända skogsstigar! Skrattade gott åt både isvandringen och bergsklättringen. Håller med ovanstående kommentar, att få glimtar från vardagslivet är så härligt och ofta igenkännande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.